Survivor – Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Δίνει στεγνά τον Μπόγδανο – «Είναι όλα για το συμφέρον του»

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το «Survivor All Star» στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Ο ίδιος βρέθηκε αρκετές φορές στη θέση του υποψήφιου και έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να επιστρέψει στο σπίτι.

Λίγο μετά την αποχώρησή του, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή του στο «Πρωινό μας» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και αποκάλυψε ποιος παίκτης είναι διπρόσωπος, ενώ αναφέρθηκε και σε εκείνον που θέλει να δει νικητή.

«Ο Μπόγδανος, ο Κόρο και η Σταυρούλα είναι τελείως διαφορετικοί από αυτό που δείχνουν.

Υπάρχουν παίκτες που τους γλείφουν γιατί νιώθουν ότι είναι δυνατοί κι ότι έχουν περισσότερο κόσμο να τους στηρίξει. Όταν αποβλήθηκε ο Ηλίας Γκότσης, ο Ηλίας Μπόγδανος είπε στους κόκκινους ότι αυτή είναι μακράν η καλύτερή του ημέρα.

Είδα έναν άνθρωπο που είναι για το συμφέρον του, αλλάζει πολύ γρήγορα παρέες ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται. Από την μία έλεγε ότι δεν αναγνωρίζει τον Κόρο και από την άλλη, όταν άλλαξαν οι ομάδες, ήταν όλη την ώρα μαζί», είπε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, δίνοντας στεγνά τον Ηλία Μπόγδανο.

Και κατέληξε: «Η Μαριαλένα είναι χρόνια φίλη μου. Θα ήθελα να είναι εκείνη να είναι νικήτρια και γι’ αυτό είπα το όνομά της. Μετά θεωρώ ότι ο Νίκος Μπάρτζης είναι πιο αληθινός απ’ όλους τους άλλους».

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Καϊλή: Συγκινούν τα λόγια της κόρης της – «Μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι;»

 Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για το bachelor πριν από τον γάμο με τον Μουζουράκη

 Νικολέττα Ράλλη: «Έχω φάει κάτι μπουνιές στο μάτι… Αυτά τα ζείτε εσείς ή απλά δεν τα μοιράζεστε»

Keywords
Τυχαία Θέματα