Survivor – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ο Άρης μου ζήτησε να μαζέψω όσα είπα για εκείνον και τη Σοφιάννα»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης έπιασε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και του ζήτησε τον λόγο για όσα λέει στις συνεντεύξεις του για εκείνον και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός κομμωτής είχε υποστηρίζει πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάννα Αβραμάκη έχουν έρθει πολύ κοντά, με τη σχέση τους να ξεπερνάει τα όρια της φιλίας. Στο αποψινό, λοιπόν, επεισόδιο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε

τι ακριβώς του ζήτησε ο ποδοσφαιριστής.

«Είμαι χαρούμενος γιατί τον προηγούμενο καιρό ένιωθα αδικημένος με όλο αυτό που συνέβαινε γιατί έπιασαν και έμαθαν ότι ο Άρης και ο Γιώργος χρησιμοποιούν κινητό. Και έτσι έφαγαν και την ποινή… Πριν από λίγες ημέρες, με είχε πιάσει ο Άρης μέσα στη ζούγκλα και μου είχε πει ότι βλέπει από κινητό τις προσωπικές συνεντεύξεις μου και άκουσε όσα είπα για εκείνον και τη Σοφιάννα, τη Ναυσικά και πως η Μαρία που θα γίνει γυναίκα του τα βλέπει έξω και πρέπει να τα μαζέψω…», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ του είπα πως ό,τι έχω αναφέρει στις συνεντεύξεις μου δεν είναι κάτι συγκεκριμένο αλλά κάτι που βλέπω και μου έχουν πει κι άλλοι συμπαίκτες μου ότι συμβαίνει. Καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται… Εγώ δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που βλέπω και πιστεύω. Νομίζω πως ο Άρης έχει κάνει και σαν τα μούτρα του τον Γιωργάκη γιατί έχει πάρει έπαρση και μιλάει ειρωνικά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 «Τα χρήματα για το Asia Express είναι πάρα πολύ καλά»

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Γενέθλια για τον πρωτότοκο γιο της! Οι οικογενειακές φωτογραφίες

 Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη και η νέα καθημερινότητά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα