Survivor – Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδραση των κόκκινων και τα πρώτα λόγια της μετά την άφιξη στον Άγιο Δομίνικο

Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στο Survivor! Το γνωστό μοντέλο μετά την περσινή αποχώρησή της μετά από εντολή των γιατρών, γύρισε στον Άγιο Δομίνικο κι ο ενθουσιασμός της δεν κρυβόταν! Η ίδια έφτασε με μια βάρκα στην παραλία κι όλοι την υποδέχτηκαν με τον πιο θερμό τρόπο.

«Ένα Survivor εδώ γίνεται; Και γύρισα! Survivor 2022… γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε, για να το πάμε και λίγο πιο σοβαρά, ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε.

Χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Survivor ’21… Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι που κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Στη συνέχεια, είπε: «Φέτος, θέλω πάρα πολύ να κλείσει αυτός ο κύκλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω θέσει στόχο να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Γυρνάω στην κόκκινη ομάδα και θα δίνω μάχες γι’ αυτή την ομάδα γι’ ακόμα μια φορά. Η φετινή ομάδα μου φαίνεται πιο χαμογελαστή από την περσινή που είχε πολλές ήττες και άσχημη ψυχολογία».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Ρουβάς: Η απάντησή του στις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη

 Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή ανάρτηση με τους γιους της, μετά τον θάνατο της μητέρας της

 Χρύσα Παππά: Ξεκίνησε γυρίσματα για τη “Γη της ελιάς”- Οι πρώτες εικόνες

Keywords
Τυχαία Θέματα