Survivor -Άρης Σοϊλέδης: Ο λόγος που παρομοίασε τον Σπύρο Μαρτίκα με τον Τριαντάφυλλο

Υποψήφιος προς αποχώρηση για 11η φορά είναι ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάιτι επιβίωσης (14/6), ο Άρης Σοϊλέδης σύγκρινε το 45χρονο φαρμακοποιό με τον περσινό παίκτη, Τριαντάφυλλο, ο οποίος έβγαινε εξίσου υποψήφιος αλλά το τηλεοπτικό κοινό τον κρατούσε στο παιχνίδι με την θετική του ψήφο.

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν

συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει.

Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Από την άλλη, η Σταυρούλα Χρυσαείδη συμπλήρωσε: «Είναι η 11η φορά που ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στον τάκο. Ο κόσμος τον εκτιμάει, τον αγαπάει, του αρέσει αυτό που βλέπει. Δεν είναι τυχαίο που μετά από 12 φορές μένει στο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: 

Σοφία Μπεκατώρου: Ξεσπά μετά την αθώωση του προπονητή ιστιοπλοΐας – «Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό»

Γιώργος Σαμπάνης: Κυκλοφόρησε το νέο του videoclip με πρωταγωνίστρια τη σύντροφό, του Ιωάννα Σαρρή

Survivor: Ανήσυχη η Ασημίνα με την 11η υποψηφιότητα του Μαρτίκα -«Σίγουρα θα διώξει κάποιον»

Keywords
Τυχαία Θέματα