Survivor – James: «Θέλουν να βγάλουν από τη μέση εμένα και τον Νίκο» – Ποιον θα δώσει υποψήφιο ο Γαλακτερός;

Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορούνται από τους συμπαίκτες τους ότι ακολουθούν στρατηγική θυματοποίησης στο Survivor.

Η καλύβα των Μπλε βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς ξεκίνησε κουβέντα ανάμεσα σε James Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Παύλο Γαλακτερό.

Ο λόγος ήταν η ατομική ασυλία του Παύλου και η πρόθεσή του να υποδείξει έναν από τους δύο προς

αποχώρηση…

«Σε περίπτωση που πρέπει να δώσω άλλο ένα άτομο σήμερα, δεν σου κρύβω ότι δεν θα δώσω τον Κόρο, είναι πολύ καλός μου φίλος και με στηρίζει και αγωνιστικά στέκει, είναι πολύ καλός παίκτης. Το έβλεπα να έρχεται όλο αυτό, κάθε φορά που κάνουμε ματσαρίσματα παίρνετε Σάκη και Ηλία. Τα κριτήρια μου δεν έχουν αλλάξει απλά τα δύο παιδιά, ειδικά ο James έχει υπεραναλύσει τα πράγματα. Πραγματικά νιώθω ότι πιο πολύ παίζετε για εσάς τους δύο παρά για την ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος.

«Ξαφνικά εκεί που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παππά, τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλη την παραλία. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Από ότι βλέπω είναι ότι σύντομα θα γίνει ατομικό, ψηφίζει η πλειοψηφία και θέλουν να βγάλουν από τη μέση εμένα και τον Νίκο», σχολίασε on camera ο James Καφετζής.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Μαρία Βέλλη: Το «καρφί» για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη

House of Fame: Διαγωνιζόμενος έγινε μπαμπάς!

«Γιατί να μην πω «ναι» στην Μενεγάκη; Η μάνα μου είναι η πιο παλιά φαν της»

Keywords
Τυχαία Θέματα