Super Κική: Αυτοί θα είναι οι νονοί του μωρού που περιμένει

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή.

Στη λεζάντα της  δημοσίευσής της, η influencer αποκάλυψε ότι θα μεγαλώσει μόνη της το μωράκι που περιμένει, γιατί δεν είναι πια μαζί με τον σύντροφό της.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα

γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ .. και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου», έγραψε η Super Κική.

Λίγη ώρα μετά το ευχάριστο γεγονός που γνωστοποίησε μέσα από το προφίλ της, η Super Κική αποκάλυψε και τους νονούς του  μωρού που περιμένει.

Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε repost στο προφίλ της ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Αλέξανδρος Κοψιαλής,  στο οποίο αποκαλύπτει ότι ο influencer αλλά και η Αγγελική Μανουσάκη θα βαφτίσουν το παιδάκι της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/06/220624230245_video-1656094727.mp4

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Νικολαΐδης για τις ερωτικές σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου στη «Γη της Eλιάς» – «Η πρώτη επαφή ήταν δύσκολη»

Χριστίνα Μπόμπα -Σάκης Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων των διδύμων

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Η αποκάλυψη για το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες»

Keywords
Τυχαία Θέματα