Super Κατερίνα: Χαλασμός ανάμεσα σε Μικρούτσικο-Πολυκάρπου -«Δεν θα δεχτώ να μιλάς όταν δεν έχω ολοκληρώσει»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα Πολυκάρπου το πρωί της Παρασκευής (13/10) είχαν μια διαμάχη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όταν η δεύτερη παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για την απομάκρυνση του Βασίλη Χιώτη από τη θέση του στο ραδιόφωνου του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος ήρθαν σε έντονη λογομαχία, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

«Αυτό που έμαθα είναι ότι η παραίτηση από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου έχει γίνει εδώ και έναν μήνα, το ξεκαθαρίζω. Όχι από τον όμιλο του ΣΚΑΪ», ανέφερε αρχικά η Έλενα Πολυκάρπου.

«Συμβαίνουν παραιτήσεις αλλά συμβαίνουν και

συγκαλυμμένες καλύψεις πραγματικών παραιτήσεων λόγω γεγονότων και πρέπει να το συγκαλύψουν με δικαιολογίες. Πώς να κουκουλώσουμε ένα γεγονός, ώστε να περάσουμε αβρόχοις ποσί στα επόμενα», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πέρα από την πηγή από την οποία το έμαθα, μίλησα και με συναδέλφους του που μου το ξεκαθάρισαν αυτό το πράγμα», τόνισε αμέσως μετά η δημοσιογράφος.

«Υπάρχει όμως και η ιστορία. Όλες οι παραιτήσεις γίνονται για προσωπικούς λόγους και το 99% είναι για πολιτικούς λόγους, πάντα για λόγους προσωπικούς», επισήμανε αμέσως μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνοντας τον λόγο, ενώ κάλυψε το πρόσωπό του με τα χέρια όταν η δημοσιογράφος θέλησε να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Δεν θες να με βλέπεις; Να σταματήσω;», τον ρώτησε με απορία η Έλενα Πολυκάρπου.

«Δεν θα δεχτώ να μιλάς όταν δεν έχω ολοκληρώσει. Άκουσα την άποψή σου, τις πληροφορίες σου. Έχω ζήσει 1000 παραιτήσεις, ποτέ δεν είπε κανείς: τον διώχνω για αυτό. Πολύ λίγες περιπτώσεις. Χίλιες παραιτήσεις, χίλιες δικαιολογίες. Αυτό λέω σαν εμπειρία», είπε ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει στη συνέχεια στο επόμενο θέμα προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της -«Τα έχασα μετά κόπων και βασάνων»

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Είναι σαν μάνα μου, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για «Πρωίαν σε είδον»: «Με τα νούμερα που κάνει αυτή η εκπομπή, αν ήταν σε ιδιωτικό κανάλι, θα είχε κοπεί στο δίμηνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα