Street Fashion: Οι statement ζακέτες που είδαμε και ζηλέψαμε!

Φέτος η ζακέτα γίνεται αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και θέλουμε να την προσθέσουμε στα everyday look μας. Και φυσικά δεν θέλουμε ένα απλό βαρετό σχέδιο αλλά statetement κομμάτια που δεν θα περνάνε ποτέ απαρατήρητα. Γιατί να προτιμήσεις ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο; Γιατί θα δώσει στιλ σε κάθε σου look ακόμα και σε αυτά που κινούνται στις πιο basic γραμμές. Ψάξαμε στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας και ανακαλύψαμε γυναίκες που επενδύουν στις ζακέτες τους και δημιουργούν υπέροχα looks που ξεχωρίζουν.

Φόρεσε το τζιν

σου με ένα απλό μαύρο t-shirt και πρόσθεσε από πάνω μια statement ζακέτα! Αμέσως όλο το look μεταμορφώνεται.

Θέλεις να φορέσεις τη ζακέτα σου ως τοπ; Μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας το παράδειγμα της συγκεκριμένης fashionista που επιλέγει ένα look που κινείται σε παλ τόνους.

Τα prints και τα logos πάνω στις ζακέτες είναι μια νέα τάση που πολύ έχουμε αγαπήσει φέτος.

Το layering είναι ένα trend που αξίζει να εξελίξεις αυτόν τον χειμώνα. Φόρεσε για παράδειγμα ένα τοπ, από πάνω τη ζακέτα σου και από πάνω ένα blazer ή ένα παλτό. Η Camille Charriere μας δείχνει πώς δημιουργεί το δικό της layering.

H ζακέτα που δένει με ζώνη στη μέση είναι must και η συγκεκριμένη είναι του brand Roberto Collina.

H πράσινη ζακέτα The Kooples της παρακάτω influencer είναι ιδανική για να τη φοράς και ως τοπ συνδυασμένη με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι.

Τέλος, μην φοβηθείς καθόλου να βάλεις μπόλικο χρώμα στα φετινά χειμερινά σου looks. Τόλμησε δυναμικές αποχρώσεις και στη ζακέτα σου που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση.

© Streetstyleshooters / Edward Berthelot / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

H Fashion Editor μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα track pants με 3 τρόπους

ΑΥΤΟ το πανωφόρι αξίζει πραγματικά να το προσθέσεις στην ντουλάπα σου- Το must have κομμάτι της σεζόν

Η Hailey Bieber υιοθετεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα