Steal the Look: Το στιλ της Φαίης- 4 τρόποι να φορέσεις το λευκό σακάκι αυτή την Άνοιξη

Η Φαίη έχει υπέροχο στιλ και μας έχει δείξει πολλές φορές την αδυναμία της στο λευκό χρώμα. Η ίδια μας δείχνει 4 τρόπους για να προσθέσουμε το λευκό blazer στις everyday εμφανίσεις μας.

#1. Λευκό κοστούμι σε άνετη γραμμή

Το συγκεκριμένο look της Φαίης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας. Η ίδια ποντάρει σε ένα σακάκι σε άνετη γραμμή και το συνδυάζει με ασορτί παντελόνι και γιλέκο, δημιουργώντας το απόλυτο

office look.

#2. Λευκό σακάκι + top με ρίγες + τζιν

Για ένα πιο ανοιξιάτικο/ καλοκαιρινό look συνδύασε το τζιν σου με ριγέ τοπ ή t-shirt και ένα λευκό σακάκι.Η Φαίη ολοκληρώνει το οutfit με κατακόκκινο κραγιόν και ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

#3. Λευκό κοστούμι σε πιο στενή γραμμή

Αν δεν είσαι λάτρης των πολύ άνετων και φαρδιών κοστουμιών, μπορείς να επενδύσεις σε ένα κοστούμι σε πιο ίσια γραμμή, σαν και αυτό της Φαίης. Η ίδια προσθέτει στο look μαύρο τοπ και loafers και δείχνει υπέροχη.

#4. Λευκό crop σακάκι 

Τα crop σακάκια είναι πάρα πολύ δημοφιλή αυτή την άνοιξη. Η Φαίη συνδυάζει το δικό της με ασορτί παντελόνι σε off-white τόνο και το τελικό σύνολο μας αρέσει πολύ. Πρόσθεσε μποτάκια ή πέδιλα στον ίδιο τόνο για ένα ολοκληρωμένο total off-white look.

Ένα λευκό σακάκι είναι ένα basic κομμάτι που αξίζει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Παρακάτω θα δεις τα αγαπημένα μας σχέδια από ελληνικά brands.

Shop the style

Λευκό σακάκι Tommy Hilfiger
Αγορά εδώ!

Λευκό σακάκι από Marks & Spencer
Αγορά εδώ!

Λευκό σακάκι Twinset από notos
Αγορά εδώ!

Λευκό σακάκι Guess από Notos
Αγορά εδώ!

Λευκό σακάκι από H&M
Αγορά εδώ!

Οff-white σακάκι από Toi & Moi
Αγορά εδώ!

Διαβάστε περισσότερα:

Το ένα και μοναδικό φόρεμα που χρειάζεται η ντουλάπα σου από τα ZARA!

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Cargo παντελόνι: Βρήκαμε το πιο ωραίο σχέδιο της αγοράς- Πώς θα το φορέσεις;

Keywords
Τυχαία Θέματα