Steal the Look: Σήμερα αντιγράφουμε το outfit 4 influencer με budget κάτω των 80€

Είμαι σίγουρη πως και εσύ (όπως και εγώ) χαζεύεις με τις ώρες τα προφίλ αγαπημένων σου influencers και αναρωτιέσαι πώς μπορούν και έχουν τόσο υπέροχο στιλ. Σήμερα λοιπόν σκέφτηκα να σε βοηθήσω στην αναζήτησή σου και να σου βρω 4 looks που κοστίζουν κάτω των 80€ και μοιάζουν αρκετά με αυτά αγαπημένων fashionistas.

#1. Η πανέμορφη Chiara Ferragni συνδυάζει ένα εκρού λινό παντελόνι με ασορτί πουκάμισο που δένει στο ύψος της κοιλιάς. Ένα λινό σύνολο σαν και αυτό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στις διακοπές αλλά και μέσα στην πόλη.

Steal the Look

Λευκό

λινό παντελόνι από Oysho
Αγορά εδώ!

Λευκό λινό πουκάμισο από Οysho
Αγορά εδώ!

#2. Η Danielle Bernstein φοράει μίντι φόρεμα με φλοράλ σχέδιο και το συνδυάζει με μπλε πέδιλα και πράσινο τσαντάκι. Το φόρεμα της Danielle έχει φουσκωτά μανίκια όπως προστάζει η μόδα.

Steal the Look

Φλοράλ φόρεμα από River Island
Aγορά εδώ!

#3. Η Leonie Hanne φοράει ένα υπέροχο φούξια slip dress και το ταιριάζει τέλεια με λευκά πέδιλα που δένουν γύρω από τον αστράγαλο, λευκό mini bag και χρυσή αλυσίδα στον λαιμό. Τόλμησε να φορέσεις δυναμικές αποχρώσεις αυτό το καλοκαίρι και επένδυσε σε ένα slip dress που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου έξοδο.

Steal the Look

Φούξια σατέν φόρεμα με σκίσιμο από Forebelle
Αγορά εδώ!

#4. Η Μary Lawless Lee φοράει ένα ριγέ playsuit και δείχνει υπέροχη. Φέτος το καλοκαίρι δείχνουμε την αδυναμία μας τόσο στα ριγέ σχέδια όσο και στα playsuits που είναι ευκολοφόρετα και δίνουν εύκολα στιλ σε κάθε εμφάνισή μας.

Steal the Look

Μπλε- λευκό ριγέ playsuit από Pepe Jeans
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: 10+1 πράσινα φορέματα που θα θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου αυτό το Καλοκαίρι

H Chiara Ferragni φοράει σαλοπέτα και εμείς σου δείχνουμε πού θα βρεις παρόμοιες σε τέλειες τιμές

5 hot τάσεις στα μαγιό που θα θέλεις να δοκιμάσεις φέτος το Καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα