Stan -Βέρα Σωτηροπούλου: Παντρεύτηκαν! Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους

Η σημερινή ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μυστήριο τελέστηκε στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται νησιώτικο γλέντι για τους συγγενείς και τα αγαπημένα πρόσωπα του τραγουδιστή και της δικηγόρου.

Κουμπάροι στον γάμο ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Stan, Βασίλης Πέτρου, αλλά και η φίλη της Βέρας Σωτηροπούλου, Παρύσατις Κατηρίδου.

Τα
στιγμιότυπα από τον γάμο τους

Κάποιοι από τους καλεσμένους του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου δημοσίευσαν σχετικά στιγμιότυπα στα social media, ενώ σε αυτά βλέπουμε το ζευγάρι τη στιγμή που χορεύει στον γάμο του τον χορό του Ησαΐα, αλλά και τη νύφη λίγο πριν βρεθεί στον ιερό ναό για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Να βρείτε ένα άνθρωπο να κάνει τη ζωή σας ομορφότερη κάθε μέρα. Να ζείτε μαζί του τη ζωή στο μέγιστο βαθμό. Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που πέρασα 1 χρόνο ακόμα κοντά σου και που με κάνεις να αισθάνομαι τόσο τυχερός στο πλευρό σου», είχε γράψει ο Stan για τη σύντροφό του σε ανάρτησή του περίπου 1,5 χρόνο πριν.

Να ζήσετε!

Διαβάστε επίσης: 

Λευτέρης Πετρούνιας: Απέσυρε τη συμμετοχή του από τον τελικό του Challenge Cup

Stan -Βέρα Σωτηροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία από την προετοιμασία της νύφης

Αντώνης Καργιώτης: «Ραγίζει» καρδιές η αδελφή του -«Έριξαν ένα μικρό παιδί στη θάλασσα, κλαίω όλη μέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα