Slingback kitten heels! Aυτά τα θηλυκά και άνετα παπούτσια είναι το μεγαλύτερο trend

Aν θέλεις να μάθεις πολλά για την προσωπικότητα και το στυλ μιας γυναίκας, το πρώτο που κανείς είναι να κοιτάξεις τα παπούτσια της!
Σίγουρα στην γκαρνταρόμπα της δεν θα δεις μόνο ένα είδος και αυτό γιατί η καθεμιά μας διαθέτει στα σίγουρα ένα παπούτσι για κάθε περίσταση ξεχωριστά.

Για παράδειγμα, ακόμα και μια γυναίκα που εργάζεται σε ένα χώρο με ένα συγκεκριμένο Dress Code όπως μια δικηγόρος που θα την δεις όλη μέρα με τις γόβες

της σίγουρα θα έχει και ένα αθλητικό παπούτσι ή ένα άνετο μποτάκι.

Τα παπούτσια όμως που θα επιλέξει η καθεμιά από εμάς για την βόλτα της, θα είναι αυτά που πραγματικά αγαπάει και λατρεύει να φοράει αν αυτό συνδυαστεί και με τις εκάστοτε τάσεις της σεζόν τότε θα έχουμε πετύχει το 100%.

Φέτος για την άνοιξη- καλοκαίρι λοιπόν, θα δεις να υπάρχει παντού… μόνο ένα είδος παπουτσιού, το οποίο είναι και το δικό μου αγαπημένο γιατί είναι σούπερ θηλυκό, άνετο, ( σε όποιο ύψος τακουνιού και αν επιλέξεις) διαχρονικό και το σημαντικότερο ταιριάζει με τα περισσότερα casual και κλασσικά ρούχα της ντουλάπας σου.

Αναφέρομαι στα slingbacks με το λεπτό και χαμηλό τακούνι που “στιγμάτισαν” στιλιστικά την δεκαετία 60 & 70 γιατί οι γυναίκες της εποχής τα λάτρεψαν.

Οι οίκοι Dior, Prada, Erdem, Victoria Beckham και όχι μόνο, τα παρουσίασαν στις κολεξιόν τους και εμείς ανυπομονούμε να τα φορέσουμε.

Ήδη αν επισκεφτείς τα αγαπημένα μας οικονομικά καταστήματα ρούχων, θα τα δεις σε διάφορες εκδοχές και σχέδια για να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ.

Τips:

Φόρεσε το…

– με το αγαπημένο σου τζιν και το κλασσικό μονόχρωμο tshirt σου– με μια midi πλισέ φούστα και το πουλοβεράκι σου– με το κουστούμι σου και στο γραφείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα