Sheet mask: Πρέπει να τη φορέσετε σήμερα κιόλας αν θέλετε το πιο λαμπερό δέρμα ever!

Αμέσως μετά τις διακοπές κλείσατε ραντεβού με την προσωπική σας facialist ώστε να περιποιηθεί το δέρμα σας όπως μόνο εκείνη ξέρει και μπορεί. Μετά από την έκθεση στον ήλιο, τη θάλασσα και το νερό της πισίνας η επιδερμίδας σας χρειάζεται μια πλούσια ενυδάτωση και ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί οι γιορτές να σας φαίνονται μακριά ακόμη αλλά μέχρι να οργανωθείτε θα στολίζετε το χριστουγενιάτικο δέντρο.

Και θα πρέπει να είστε super λαμπερές. Και μόνες στο σπίτι όμως, εκτός από τη σωστή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης πρέπει

να φορέσετε και τη μάσκα σας. Όχι προστασίας αλλά ενυδάτωσης και αναζωογόνησης.

Την κατάλληλη για εσάς sheet mask. Εμείς θα σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας και πιο αποτελεσματικές. Εσείς απλά πρέπει να αποφασίσετε ποια ή ποιες θα αποκτήσετε.

Estee Lauder Advanced Night Repair Powerfoil Mask: Κατάλληλη αν θέλετε έξτρα ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λείανση των λεπτών γραμμών. Περιέχει στη σύνθεση της τον εμβληματικό ορό και μάλιστα σε διπλή δόση.

111Skin Sub-Zero De-Puffing Energy Face Mask: Αν ταλαιπωρείστε από πρηξίματα η συγκεκριμένη μάσκα θα σας σώσει χάρη στην καφεΐνη αλλά και την acetyl tetrapride-5 που περιέχει στη σύνθεσή της.

Kiehl’s Instant Renewal Concentrate Mask: Διπλή μάσκα με hydrogel και ενυδατικά έλαια που ανανεώνουν το δέρμα στη στιγμή.

Garnier Moisture Bomb Pomegranate Hydrating Sheet Mask: Μια μικρή, ενυδατική βόμβα είναι κλεισμένη μέσα στη συσκευασία. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά χάρη στο υαλουρονικό οξύ αλλά και το εκχύλισμα ροδιού.

Vichy Mineral 89 Instant Recovery Hyaluronic Acid Fortifying Sheet Mask: Μια ακόμη μάσκα που ενυδατώνει την επιδερμίδα αμέσως και την κρατά “κλειδωμένη” για 24 ώρες τουλάχιστον.

Lancome Advanced Genifique Hydrogel Melting 360 Eye Mask: Κι επειδή τα μάτια χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή μια μάσκα είναι απαραίτητη. Κρατήστε την στο ψυγείο πριν από τη χρήση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το nail look της Kylie Jenner είναι μεγάλη τάση και κατάλληλο για εσάς που αγαπάτε το french manicure!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δεν είναι πια μελαχρινή -Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα