Shaya: «Μου λέγανε ότι επειδή είσαι μαύρη δεν θα κάνεις καριέρα στην Ελλάδα…»

Γυρίσματα για το καινούριο βιντεοκλίπ του Zeraw έκανε η Shaya, η οποία μίλησε στην κάμερα του “Καλοκαίρι #not”.H τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και πως την πέρασε με το παιδάκι της και τον άντρα της, αλλά και στο αν έχει βιώσει ρατσισμό στην Ελλάδα.

“Ξενοφοβία υπάρχει σίγουρα και στους μαύρους πιστεύω είναι λιγότερος ο ρατσισμός. Δεν υπάρχουν ίσα δικαιώματα, εκεί νομίζω είναι το μεγάλο πρόβλημα. Από τη στιγμή που είσαι τόσα

χρόνια στην Ελλάδα, ζεις εδώ, πληρώνεις φόρους, ανοίγεις επιχείρηση….

Μου λέγανε ότι επειδή είσαι μαύρη δεν θα κάνεις καριέρα στην Ελλάδα και όμως ήμουν η πρώτη που έκανε εξώφυλλο σε περιοδικό και έκανα και σόλο καριέρα μετά τις Hi-5, βέβαια ο ρατσισμός συνεχίζει να υφίσταται.

Η καραντίνα για εκείνη δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς της δόθηκε δυνατότητα να αφιερώσει ακόμα περισσότερο χρόνο στον γιο της χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις να την αποσπούν.

“Αφού μας έκλεισαν μέσα, να είμαι μαζί με τον άνδρα μου, το παιδί μου. Γίναμε οικογενειακώς τόσο χαρούμενοι που είχαμε τόσο πολύ χρόνο να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα, να μάθουμε πώς να είμαστε μαζί σαν οικογένεια, γιατί με το τρέξιμο και τη δουλειά χάνεις λίγο και την αίσθηση της οικογένειας”.

Δείτε όσα είπε στην συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Κρομμύδας: «Έχω να αγκαλιάσω τον πατέρα μου 6 μήνες»

Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα οδηγηθεί στην φυλακή η Ελένη – Η στάση του Λάμπρου και ο Κυπραίος

Χρήστος Μενιδιάτης: «Δεν φοβήθηκα ποτέ τη σύγκριση με τον πατέρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα