Selena Gomez: Οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις μετά τη μεταμόσχευση νεφρού

Η pop star, Selena Gomez, σόκαρε πριν λίγες ημέρες τους θαυμαστές της, καθώς αποκάλυψε πως έκανε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε. Η 25χρονη τραγουδίστρια, είναι γνωστό πως πάσχει από λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια του ανοσοποιητικού, από το 2015.

Η σοβαρότητα της πάθησης, την ανάγκασε το καλοκαίρι

του 2017 να κάνει μεταμόσχευση νεφρού. Μάλιστα, όπως έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Francia Raisa, φίλη της όπως γράφει, της δώρισε το νεφρό που χρειαζόταν.

Τα δύσκολα πέρασαν για την Selena Gomez που τώρα επιστρέφει σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της.Η 25χρονη σταρ φαίνεται πως άρχισε να κάνει δειλά δειλά τις πρώτες της εξόδους στη Νέα Υόρκη.

© Splash / Ideal Image

Ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε πριν λίγες μέρες στον πρώτο χαλαρό περίπατο, αγκαλιά με τον νέο τετράποδο φίλο της, ένα πανέμορφο κουταβάκι. Η Selena, αν και λίγο ταλαιπωρημένη φαίνεται πως είναι πια καλά και πως αρχίζει να επιστρέφει στις αγαπημένες της συνήθειες, αλλά και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Και σήμερα, οι φωτογράφοι την συνάντησαν την ώρα που πήγαινε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Woody Allen που θα συμμετάσχει. Μαζί της θα είναι η Elle Fanning,ο Timothée Chalamet και πιθανότατα ο γόης Jude Law. Η άτιτλη μέχρι στιγμής ταινία θα είναι η τρίτη που θα σκηνοθετήσει ο Γούντι Άλεν για την Amazon Studios. Προηγήθηκαν τα φιλμ «Cafe Society» και «Wonder Wheel». Η τελευταία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

© Splash / Ideal Image

© Splash / Ideal Image

Keywords
Τυχαία Θέματα