Rita Ora: Ποιο beauty tool πήρε μαζί της στο Met Gala;

Αναμφισβήτητα, η Rita Ora ήταν κυριολεκτικά απαστράπτουσα στην φετινή της εμφάνιση στο Met Gala 2021: το υπέρλαμπρο Prada outfit που φόρεσε (όπου το crop top και η pencil φούστα ήταν καλυμμένα με πολυεδρικούς κρυστάλλους αποπνέοντας τη δική της εκδοχή του Old Hollywood

glamour), το συγκλονιστικό manicure από την nail artist Naomi Yasuda με τα 3D εφέ των στρας του, τις μεταλλικές αποχρώσεις και το logo-υπογραφή της με το όνομά της και, φυσικά, η λαμπερή επιδερμίδα της που έδειχνε στα καλύτερά της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια που έχει κερδίσει το βραβείο style icon από τη The Daily Front Row στα Fashion Media Awards 2021 της Νέας Υόρκης αποκάλυψε το μυστικό της λάμψης της με ένα post της στο Instagram: μοιράστηκε με το κοινό της ένα backstage video από την προετοιμασία της για το Met Gala όπου, μεταξύ άλλων, βλέπουμε πως ένα κομμάτι του skincare της βασίζεται σε δύο διάσημα beauty tools.

“Πάντα αγχώνομαι με αυτό το carpet, είναι το μεγαλύτερο του κόσμου και αυτή η ρουτίνα που ακολουθούμε στην προετοιμασία με ηρεμεί“, λέει καθώς στο πρώτο βήμα καθαρισμού τη βλέπουμε να απολαμβάνει τη φροντίδα της LUNA3, της best selling συσκευής της Foreo. “Είναι η αγαπημένη μου συσκευή! Κάθε φορά που την χρησιμοποιώ απολαμβάνω το μασάζ που κάνει στο πρόσωπό μου με την τεχνολογία των T-Sonic Pulsations» έχει δηλώσει η star και στο βίντεο το βλεπουμε ξεκάθαρα.

Το επόμενο βήμα στην προετοιμασία της περιλάμβανε τη χρήση μίας ακόμη  συσκευής από τη Foreo, που η Rita αγαπά εξίσου: την UFO 2 της Foreo, το beauty tool με το φουτουριστικό design. «Μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η ζεστασιά που αφήνει όταν αγγίζει την επιδερμίδα“, λέει στο backstage video. “Η UFO 2  διαθέτει επιπλέον τη λειτουργία της θερμοθεραπείας και της κρυοθεραπείας. Το LED φως που εκπέμπει είναι… life changing όταν θέλω να προσφέρω στην επιδερμίδα μου μία δροσιστική αίσθηση ή όταν η επιδερμίδα μου έχει κάποιες ατέλειες όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έτσι, επιλέγω τη λειτουργία της θερμοθεραπείας που σκοτώνει όλα τα βακτήρια και με βοηθά να αποκτήσω τη λάμψη που χρειάζομαι» έχει αναφέρει η Rita για τη συσκευή που διαθέτει 8 διαφορετικά LED lights όπου το καθένα ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δράση της κάθε μάσκας (στο βίντεο χρησιμοποιεί τη μάσκα με μέλι Manuka της Foreo) μεγιστοποιώντας τα οφέλη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

“Κυριολεκτικά, είναι σαν ένα facial 2 λεπτών. Ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω τίποτε χωρίς αυτή, με χαλαρώνει τόσο πολύ – έχω τόσο άγχος αυτή τη στιγμή, τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα”, λέει στην κάμερα η star όπου στα τελευταία πλάνα βλέπουμε το ολοκληρωμένο look της που την ανέδειξε σε μία από τις πιο εντυπωσακές παρουσίες του event!

Info: Τις συσκευές UFO 2 και LUNA 3 της Foreo θα τις βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το συγκλονιστικό κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Get ready with me: Η Hailey Bieber μας δείχνει την προετοιμασία της για το Met Gala 2021! 

Backstage με την Ελένη Μενεγάκη για την Εκστρατεία που μας αφορά όλες!

Keywords
Τυχαία Θέματα