Rihanna και Dua Lipa εμφανίστηκαν στο Παρίσι με το ίδιο hair look που θα σας κάνει να επισκεφτείτε άμεσα τον κομμωτή σας

Η Rihanna και η Dua Lipa βρέθηκαν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν από τις πρώτες θέσεις, shows στην εβδομάδα μόδας. Τόσο οι δύο stars όσο και οι προσωπικοί τους hairstylists γνωρίζουν πολύ καλά πως  συγκεκριμένη περίσταση είναι η πλέον κατάλληλη για την αποκάλυψη ενός νέου look.

Τόσο η Rihanna όσο και η Dua Lipa έκοψαν

αφέλειες. Αλλά chic, μακριές και ανάλαφρες δίνοντας μια καταπληκτική ιδέα σε όλες εσάς που θέλετε μεν μια αλλαγή ενόψει του φθινοπώρου αλλά όχι δραματική. Βέβαια υπήρχαν μικρές αλλά βασικές διαφορές μεταξύ των δύο looks.

Η Rihanna στο party για τη νέα collection της Fenty εμφανίστηκε με μακριές αφέλειες μέχρι τα φρύδια και τα υπόλοιπα μαλλιά της ελεύθερα, ίσια, σκούρα και με υπέροχη κίνηση. Συνδύασε το look με το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και ένα χρυσό chocer στο λαιμό.

Photo: Pierre Suu/Getty Images/Ideal Image

Ο αφέλειες της Dua Lipa, από την άλλη, είναι πιο κοντές και ακουμπούν αλλά δεν καλύπτουν τα φρύδια. Έκανε το ντεμπούτο με το νέο του look στο party για την καμπάνια του νέου αρώματος, Libre του οίκου YSL, στο οποίο είναι το νέο πρόσωπο. Όπως καταλαβαίνετε ήταν η επίτιμη καλεσμένη. Την είδαμε με δύο διαφορετικά χτενίσματα. Αρχικά με ένα ολόισιο look και στη συνέχεια με wet look από τις ρίζες μέχρι της άκρες αλλά όχι sleek. Η αλήθεια είναι πως το δεύτερο μας άρεσε πολύ. Ήταν ότι ωραιότερο για party, δροσερό, νεανικό και sexy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις 26 Σεπ, 2019 στις 4:29 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις 25 Σεπ, 2019 στις 1:24 πμ PDT

Οι αφέλειες μπορεί να έχουν διαφορετικό ύφος ανάλογα με την υφή των μαλλιών σας. Ενώ παράλληλα δείχνουν αλλιώς ανάλογα με το μήκος. Οι αφέλειες σε συνδυασμό με το bob είναι ρομαντικές, κομψές και κάποιες φορές παιχνιδιάρικες και εφηβικές. Οι μακριές είναι διαχρονικές ενώ οι πιο κοντές αναμφισβήτητα πιο μοντέρνες.

Όπως και να’ χει όμως είναι υπέροχες. Καλό είναι να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας και να το αποφασίσετε επιτέλους. Το φθινόπωρο πρέπει να σας βρει με νέο look.

Κεντρική photo: Han Myung-Gu, Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το άρωμα που είχε πάντα στα γυρίσματα της νέας της ταινίας η Jennifer Lopez είναι κλασικό και αγαπημένο

Δείτε τα ωραιότερα βερνίκια της σεζόν και δημιουργήστε σήμερα μόνες σας το τέλειο μανικιούρ

Keywords
Τυχαία Θέματα