Retro Cat Eye! Αυτό είναι το απόλυτο trend στα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων, καθώς προσθέτουν στυλ και μπορούν να αλλάξουν κυριολεκτικά την τελική εικόνα του outfit που έχεις επιλέξει.

Τα φοράμε χειμώνα και καλοκαίρι και αυτό γιατί όπως σου ανέφερα, προσθέτουν κάτι παραπάνω από την προστασία των ματιών μας στον ήλιο!

Κάπως έτσι το βλέπουν και οι διάσημοι οίκοι που κινούν τα νήματα της “μόδας” και σε κάθε συλλογή τους

παρουσιάζουν signature γυαλιά που γίνονται σε ελάχιστο χρόνο trends, ύστερα κατακλύζουν τα ράφια των καταστημάτων και ως συνέπεια στο τέλος γίνονται δικά μας!

Oι τάσεις λοιπόν στα γυαλιά αλλάζουν κάθε σεζόν και εσύ καλείσαι να βρεις το γυαλί που θα φοράς και αυτόματα θα σου φτιάχνει την διάθεση αλλά ταυτόχρονα θα είναι και ότι πιο hot κυκλοφορεί!

Σου λέω λοιπόν πως δεν χρειάζεται να προβληματιστείς καθόλου, γιατί εδώ σου έχω το απόλυτο γυαλί ηλίου που έκανε την εμφάνιση του από το φθινόπωρο που μας πέρασε, όμως αποτελεί την πρόταση των οίκων Louis Vuitton, Maison Margiela, Prada και όχι μόνο για την άνοιξη καλοκαίρι που περιμένουμε.

Αυτά τα γυαλιά δεν είναι άλλα από τα Retro Cat eye, θυμίζουν τα μάτια γατούλας και γι αυτό ονομάστηκαν έτσι, όμως είναι sexy και super stylish .!

Eδώ σου έχω φωτό από τα γυαλιά που αγαπούν οι celebrities αλλά και όλοι εμείς. Ίσως είναι η ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα ζευγάρι γυαλιά που θα φορέσεις και την επόμενη σεζόν, τώρα στις εκπτώσεις.

Λοιπόν τι λες σου αρέσουν ;

Keywords
Τυχαία Θέματα