Quick Sex Tips: Πώς θα κάνεις το… φινάλε πιο θεαματικό!

Δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς είναι η σεξουαλική σου ζωή και οι οργασμοί σου, αλλά μπορούμε να σου πούμε μερικά tips που θα πάνε το σεξ με τον σύντροφό σου σε άλλο level.

Δες, λοιπόν, τι να κάνεις για να έχεις πιο έντονους οργασμούς!

#1. Καθυστέρησε τον οργασμό μέχρι να μην αντέχεις άλλο. Οι ειδικοί τονίζουν πως με αυτό το τρικ η ικανοποίησή σου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη στο τέλος.

#2. Κάνε υπομονή στο σεξ μέχρι να ανακαλύψεις το σημείο G. Στη συνέχεια «δίδαξε» τον σύντροφό σου να το ανακαλύπτει και μόνος του.

#3. Ανέπνεε σωστά. Μπορεί το σεξ να μην μοιάζει με γυμναστική αλλά είναι ένα είδος άσκησης και όπως όλα τα είδη άσκησης πρέπει να αναπνέεις σωστά όταν το κάνεις. Αναπνέοντας με σωστό ρυθμό θα παρατηρήσεις πως ο οργασμός θα είναι πολύ πιο έντονος.

#4. Διάλεξε τη σωστή στάση. Δεν είναι όλες οι στάσεις βολικές για όλους τους ανθρώπους. Οι ειδικοί πάντως υποστηρίζουν πως η στάση του σκύλου βοηθάει πολύ στον εντοπισμό του σημείου G.

#5. Μην ξεχάσεις να κάνεις σεξ την 14η μέρα του κύκλου σου. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες ηλικίας 18-35 η 14η μέρα είναι εκείνη στην οποία οι γυναίκες ζούν τον πιο έντονο οργασμό.

#6. Έλεγξε τα φάρμακα που παίρνεις. Αν παίρνεις κάποια φάρμακα τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καθυστερεί ο οργασμός εξαιτίας τους. Διάβασε τις ενδείξεις των φαρμάκων σου και αν παρατηρήσεις ότι σου μειώνουν τη λίμπιντο αντικατέστησέ τα, αφού πρώτα ρωτήσεις τον γιατρό σου, ή κάνε υπομονή μέχρι να τελειώσουν.

#7. Απέφυγε το αλκοόλ. Μπορεί το αλκοόλ να αυξάνει την όρεξη μας για σεξ αλλά δεν βοηθάει στην επίτευξη του οργασμού. Γι’αυτό κάνε πρώτα σεξ…και μετά πιες ένα ποτηράκι.

#8. Κάνε τις ασκήσεις Kegel. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις μπορούν να είναι ιδιαίτερα βοηθητικές σε γυναίκες που δεν ικανοποιούνται εύκολα στο σεξ.

Δες ακόμα: Αυτά τα 4 ψεματάκια επιτρέπεται να τα πεις στον σύντροφό σου

The post Quick Sex Tips: Πώς θα κάνεις το… φινάλε πιο θεαματικό! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα