Primer: Το μυστικό για μακιγιάζ που παραμένει στη θέση του

Σαββατόβραδο έρχεται και όπως και να το κάνουμε ένα πιο εξεζητημένο και προσεγμένο μακιγιάζ θα το κάνουμε. Γνωρίζετε όμως όλα τα βήματα ή απλά τα βασικά;

Έχουμε και λέμε λοιπόν, πέρα από την περιποίηση που χρειάζεται η επιδερμίδα πριν εφαρμόσουμε το φον ντε τεν υπάρχει ένα μικρό αλλά βασικό βήμα που πρέπει να το εντάξουμε στη ρουτίνα του μακιγιάζ αν θέλουμε να δείχνει άψογο και κυρίως να παραμένει αναλλοίωτο όλη μέρα ή νύχτα. Και το όνομα αυτού: primer. Που προέρχεται από τη λέξη prime που σημαίνει “πρωταρχικό”.

Εν

αρχή λοιπόν ην το primer που απαλύνει τους πόρους και τις λεπτές γραμμές και δημιουργεί τον καλύτερο καμβά για το μακιγιάζ που έπεται.

Ιδού και τα καλύτερα της αγοράς:

Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Instant Retouch Primer: Αφήνει ένα πέπλο απαλότητας στο δέρμα που το νοιώθουμε ακόμα και αφού απλώσουμε το φον ντε τεν, την πούδρα κ.τ.λ.

YSL Touche Eclat Blur Primer: Κατάλληλο για έξτρα λάμψη και με την τεχνολογία bur που δημιουργεί τέλεια όψη. Έχει μορφή τζελ και απλώνεται εύκολα.

Too Faced Hangover Replenishing Face Primer: Το μαρτυρά και τ όνομα του. Μετά από hangover, τη μέρα που δεν θέλουμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη απλώνουμε το κρεμώδες primer και απολαμβάνουμε τόσο το αποτέλεσμα όσο και το άρωμα καρύδας που έχει.

NYX Angel Veil: Δηλαδή πέπλο αγγέλου. Αυτό συμβαίνει στο πρόσωπο μας όταν το εφαρμόζουμε αφού εκτός από την απαλότητα που προσφέρει αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα προιόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε.

Nars Pore & Shine Control Primer: Κατάλληλο για όσες ταλαιπωρούνται με την λιπαρότητα στη ζώνη Τ αφού την ελέγχει αφήνοντας ματ τελείωμα. Παράλληλα μειώνει τους πόρους.

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base: Βάση εμπλουτιμένη με βιταμίνες που θρέφουν το δέρμα και χαρίζουν φυσική λάμψη.

Kat Von D Lock-it Hydrating Primer: Με jojoba, karite και aloe στη σύνθεση του είναι ιδανικό για όσες χρησιμοποιούν υψηλής κάλυψης και μεγάλης διάρκειας φον ντε τεν. Λειτουργεί ακόμα καλύτερο αν το αναμείξουμε με το φον ντε τεν αφού γίνεται πιο ρευστό και εύκολο στην εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμη:

Τελικά πρέπει να χρησιμοποιούμε τονωτική λοσιόν;

H Emilia Clarke, το ντεκαπάζ και τα κατεστραμμένα μαλλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα