Power of Love: Η αντίδραση του Βασίλη Χαλκιά μετά την είδηση πως Ζένια Σολδάτου και Bill Σαντριάς έγιναν ζευγάρι!

Μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης Power of Love ένα νέο ειδύλλιο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Bill Σαντριά και τη Ζένια Σολδάτου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Bill είχε φλερτάρει με την Κατερίνα Σαββοπούλου και η Ζένια είχε σχέση με τον Βασίλη Χαλκιά.

Πλέον, οι δύο πρώην παίκτες είναι μαζί κάτι που το παραδέχτηκαν στα social media.

O Βασίλης Χαλκιάς πήρε δημόσια σχέση με αφορμή την αποκάλυψη που έκαναν οι δύο παίκτες πως είναι μαζί, και έγραψε στα instastories του:

«Τα τελευταία 24ωρα όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας μετά την 6μηνη συμμετοχή μας στο παιχνίδι. Το τέλος αυτού του παιχνιδιού συνέπεσε και με τα γεγονότα που ήμουν έμμεσα εμπλεκόμενος. Δεν μπορούσα να τοποθετηθώ στον τελικό αφού η καινούργια σχέση της Ζένιας δεν είχε επισημοποιηθεί και είναι λογικό να έχετε απορίες.

Έκανα unfollow τη Ζένια γιατί ενώ τη σεβάστηκα και δεν έκρινα την επιλογή της, αυτή στα live της άφηνε αιχμές για μένα και έκανε ανούσιες συγκρίσεις. Πάνω στον εκνευρισμένο μου και εγώ από την πλευρά μου έκανα λάθος κάνοντας like σε δύο σχόλια που δεν έπρεπε. Ζήτησα να μετονομαστούν τα fan page μας ώστε να σταματήσουν να ταυτίζονται τα ονόματά μας γιατί είναι άβολο και για τους δυο μας. Το παιχνίδι έχει τελειώσει και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η ζωή συνεχίζεται και εγώ κοιτάω μόνο μπροστά».

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Βόσσου: Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Αντώνης Ρέμος: “Μάγεψε” στη συναυλία προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο

Σοκάρει ο Ανδρέας Γεωργίου: “Δεν μπορούσα να αναπνεύσω…”

Keywords
Τυχαία Θέματα