Pleated Skirt! Ξέχασε τα trends γιατί αυτή η διαχρονική φούστα είναι το μεγαλύτερο

Σαν κορίτσια που θέλουμε να είμαστε θηλυκά κάθε μέρα και όλες τις ώρες, αγαπάμε να φοράμε φούστες! Πόσο όμως βολικές και άνετες μπορεί να είναι ώστε να αντικαταστήσουν το εύχρηστο σε όλες μας παντελόνι; Πολλές φορές μπορεί να ξεκινήσουμε την μέρα μας έχοντας επιλέξει ένα ντύσιμο για το γραφείο και να μην προλάβουμε να αλλάξουμε μέχρι την βραδυνή μας έξοδο με αποτέλεσμα να συναντήσουμε το αγόρι ή τις φίλες μας με το ίδιο μονότονο outfit!

Ξέρω καλά πως δεν είναι καθόλου εύκολο για πολλούς λόγους να επιλέξεις μια μίνι φούστα ( ok ούτε εγώ θα το έκανα ) από το πρωί, όμως τα νέα

από το κόσμο της μόδας είναι φανταστικά και θα σε κάνουν να χαρείς πολύ γιατί η midi πλισέ φούστα που αγαπάμε και κολακεύει σχεδόν κάθε σωματότυπο, είναι σικ, άνετη για κάθε ώρα της ημέρας και ήρθε για να μείνει!

Σαν σχέδιο θεωρείται διαχρονική και όλες λίγο πολύ έχουμε μια, όποτε μπορείς να την ξαναφορέσεις! Το καινούργιο κεφάλαιο όμως που μας αρέσει αρκετά είναι πως οι πλισέ φούστες παρουσιάζονται ασύμμετρες με τούλινες λεπτομέρειες εσωτερικά ή και εξωτερικά και σταματούν ακριβώς στο γόνατο με αποτέλεσμα να κολακεύουν ένα από τα πιο ωραία σημεία του σώματος, τις γάμπες.

Εγώ, όπως βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί, επέλεξε να φορέσω μία ασύμμετρη midi φούστα με ένα κλασσικό μαύρο μπλουζάκι και ένα δερμάτινο jacket ενώ ολοκλήρωσα το outfit με γόβες σε nude χρώμα με μπαρέτα.!

Κάτω θα δεις φωτό από streetstyle εμφανίσεις για να πάρεις ιδέες αλλά και την οικονομική επιλογή σε midi φουστά από την αγαπημένη μας εταιρεία BSB!

BSB ΤΟΥΛΙΝΗ ΠΟΥΑ ΦΟΥΣΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα