PerfumeTok: Η τρέλα των TikTokers με τα αρώματα που τα κάνουν διάσημα στο λεπτό!

Ποιος θα το περίμενε ότι μέσα από μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μιλάω για το tiktok, θα στήνονταν ολόκληρες καμπάνιες και θα ανέβαιναν στην Αμερική οι πωλήσεις στα αρώματα κατά 45%.

Με δισεκατομμύρια προβολές (ναι καλά άκουσες) υπάρχουν accounts που ασχολούνται μόνο με την παρουσίαση και περιγραφή αρωμάτων. Η Genz (18-25) φαίνεται να αγοράζει ή να αναζητά αρώματα μέσω παρότρυνσης των influencers του tiktok.

Οι περιγραφές δε μένουν μόνο στα προφανή δηλαδή τη σύσταση, τις νότες κτλ αλλά γίνονται γλαφυρές καθώς παρομοιάζονται με γνώριμες μυρωδιές της καθημερινότητας, μυρωδιές

που γεννούν αναμνήσεις ή αστείες περιγραφές, «Μυρίζεις σαν χρήμα πχ».

Πολύ συχνή είναι και η αναφορά ότι με αυτό το άρωμα όλοι σε ρωτάνε τι φοράς όπως και η ταύτιση αρωμάτων με διάσημους τηλεοπτικούς ήρωες, «αυτό το άρωμα θα το φόραγε η Wednesday”.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αρώματα γίνανε διάσημα μέσω του tiktok. Χαρακτηριστικά είναι τα αρώματα “Juliette has a gun not a perfume” του Michael Kors, το “You” Glossier, το εμβληματικό “Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540” αλλά και το “Pure instict pheromone oil” που ανάλογα το ph του κάθε δέρματος έχει και διαφορετική μυρωδιά.

Είναι τέτοια η ζήτηση των αρωμάτων που πολλές celebrities κυκλοφόρησαν το δικό τους άρωμα προκαλώντας χαμό βλέπε περίπτωση Rihanna με το χαρακτηριστικό σλόγκαν “smell me”.

Αλλά και tik tokers τέτοιου περιεχομένου έχουν το δικό τους άρωμα όπως η @Funmimonet. Με λίστες αναμονής αλλά και πολυπόθητα, πανάκριβα αρώματα δεν εμποδίζει τίποτα τους επίδοξους, νέους αγοραστές να αποκτήσουν το αγαπημένο τους άρωμα.

Φυσικά τα dupes έχουν πάντα την τιμητική τους.

@funmimonet Your new favorite perfume is back
Keywords
Τυχαία Θέματα