Oscars 2019: Το nail color της Lady Gaga ήταν chic, ανοιξιάτικο και super οικονομικό

Το μακιγιάζ και το hair look των stars στα Oscar βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι εκείνα που δημιουργούν το beauty look και περνούν από το μικροσκόπια των social. Οι hairstylists και make up artists μελέτησαν τις τάσεις της σεζόν, συζήτησαν με τις πελάτισσες τους, είδαν και τις δημιουργίες που πρόκειται να φορέσουν και αποφάσισαν.

Τα φετινά Oscar

χαρακτηρίστηκαν από τα nude make up looks. Οι περισσότερες υιοθέτησαν διακριτικά και κομψά μακιγιάζ με φυσικές λάμψεις. Οι υπερβολές έμειναν στην άκρη αφού αποφάσισαν να ακολουθήσουν το moto των 90’s “less is more”.

Όσο αφορά τα hair looks ξαφνικά οι περισσότερες αποφάσισαν να βάψουν τα μαλλιά τους καστανά και να τα κόψουν σε κοντά tres chic bob. Η Charlize Theron μάλιστα το τόλμησε λίγη ώρα πριν την έναρξη της τελετής.

H Lady Gaga εμφανίστηκε για άλλη μια φορά με κότσο -γλυπτό που ταίριαζε απόλυτα με το λαμπερό μακιγιάζ και την δημιουργία του Οίκου Alexander McQueen. Κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της Oscar και στην φωτογράφιση που έκανε μετά την απονομή για το Vanity Fair και αφού έβγαλε τα μαύρα δερμάτινα γάντια της προσέξαμε μια λεπτομέρεια που πολύ μας άρεσε. Πρόκειται για το χρώμα στα νύχια της. Ένα απαλό, κλασικό και ανοιξιάτικο ροζ χρώμα.

Η απόχρωση ονομάζεται Stirring Secrets και ανήκει στην ανοιξιάτικη συλλογή της Essie. Εκτός από υπέροχο χρώμα το συγκεκριμένο βερνίκι έχει ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα: Είναι πάρα πολύ οικονομικό.

Παράλληλα αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της Lady Gaga, γράφει και υπέροχα στο φακό.

Οι ροζ αποχρώσεις στα νύχια τη φετινή σεζόν είναι hugh trend και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποκτήσετε τουλάχιστον μία. Σας προτείνουμε λοιπόν να ξεκινήσετε με την αγαπημένη της Lady Gaga η οποία απ’ ότι φαίνεται ήταν και τυχερή.

Συνδυάζετε άλλωστε με όλα τα looks και τις περιστάσεις. Από το γραφείο το πρωί μέχρι την απονομή των Oscars.

Διαβάστε ακόμη:

Βήμα- βήμα η προετοιμασία της Jennifer Lopez για τα Όσκαρ (video)

Τα καστανά bobs είχαν την τιμητική τους στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ

Keywords
Τυχαία Θέματα