Olivia Palermo: 3 office looks που θα ήθελες να αντιγράψεις ASAP- Οδηγός αγοράς!

H Οlivia Palermo είναι μια από τις πιο γνωστές Fashion Editors στον κόσμο και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της γενιάς μας. Η ίδια διαθέτει εκπληκτικό στιλ και πάντα μας κερδίζει με τις εμφανίσεις της. Η γνωστή fashionista δημοσιεύει τακτικά στον λογαριασμό της στο instagram

φωτογραφίες της με τα looks που επιλέγει στη δουλειά της και έτσι έχουμε πάντα πολύ υλικό για να εμπνευστούμε!

Στο πρώτο look της παραπάνω φωτογραφίας η όμορφη Olivia ποζάρει με τζιν παντελόνι και εκρού τοπ ολοκληρώνοντας το outfit με ροζ πανωφόρι. Η Palermo δίνει πάντα πολύ μεγάλη έμφαση στα πανωφόρια που επιλέγει καθώς θεωρεί πως προσθέτουν πόντους στιλ σε κάθε της εμφάνιση. Στο δεύτερο look η ίδια υιοθετεί το leather trend με ένα shacket που συνδυάζει με μια ακόμα huge τάση που δεν είναι άλλη από την tennis skirt. Η Olivia προσθέτει στο look ένα ακόμα shacket με dogtooth print και διακριτικά κοσμήματα.

Στο τρίτο look η Palermo επιλέγει ένα κομψό σύνολο με φλοράλ λεπτομέρειες που συνδυάζει με καπαρντίνα και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Συνήθως η γνωστή Fashion Editor προτιμάει τα πιο μίνιμαλ looks και ποντάρει σε statement πανωφόρια, jackets και αξεσουάρ που δίνουν στιλ σε κάθε της εμφάνιση.

Steal the Look

Θέλεις να αντιγράψεις το στιλ της Palermo; Παρακάτω θα βρεις κομμάτια από αγαπημένα e-shops που είναι παρόμοια με αυτά της γνωστής fashionista.

Πουκάμισο με δερμάτινο εφέ Mango
Αγορά εδώ!

Πουκάμισο από δερματίνη ‘ALE
Αγορά εδώ!

Καπαρντίνα Toi & Moi
Αγορά εδώ!

Καπαρντίνα Mango
Αγορά εδώ!

Φούστα NA-KD
Αγορά εδώ!

Παντελόνι δερματίνη Toi & Moi
Αγορά εδώ!

Shacket NA-KD
Αγορά εδώ!

Ροζ Shacket ZARA
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Στεφανία Λυμπερακάκη: Μάγεψε με την εμφάνισή της στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision

Η Fashion Editor μας δείχνει 6 διαφορετικά outfits για τους γάμους τους Καλοκαιριού- VIDEO

10 trends που ακολουθούν πιστά αυτή τη στιγμή οι influencers που έχουν εκατομμύρια followers

Keywords
Τυχαία Θέματα