O οίκος Valentino παρουσίασε ένα από τα ωραιότερα shows στην Couture Fashion Week

Xτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το show του οίκου Valentino στην Couture Fashion Week στο Παρίσι. Ο γνωστός σχεδιαστής του οίκου μόδας, Piccioli, δημιούργησε μια από τις ωραιότερες κολεξιόν του οίκου και κατάφερε να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά.

Ο ίδιος μιλώντας για αυτή την κολεξιόν στη Vogue είπε: «Αυτή τη σεζόν δεν ήθελα να σκεφτώ κάποιο θέμα για την κολεξιόν ή να ξεκινήσω με μια

ιστορία στο μυαλό μου. Ήθελα να έχω μια πιο ελεύθερη προσέγγιση. Για μένα το couture είναι ένα μέρος που μπορείς να απελευθερώσεις τα όνειρά σου.»

#Στο show είδαμε έντονα χρώματα που σημαίνει πως το ερχόμενο φθινόπωρο αλλά και ο χειμώνας θα είναι εποχές γεμάτες χρώμα.

#Οι κάπες αποτελούν μια από τις πιο δυναμικές τάσεις του 2018/2019 και ο οίκος Valentino μας έδειξε τα δικά του σχέδια που είναι πολύ εντυπωσιακά

#Ο Piccioli επιμένει να συνδυάζει το κόκκινο με το ροζ και όχι άδικα. Αυτά τα δύο χρώματα τείνουν να γίνουν διαχρονική τάση (είναι στη μόδα εδώ και 3 χρόνια).

#Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο στο show ήταν τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ prints που δημιούργησε ο σχεδιαστής πάνω σε φορέματα, πανωφόρια αλλά και ρούχα.

#Black is always in fashion.

#Θυμάστε που σας είχαμε πει πως τα βολάν ήταν huge trend πριν 2-3 χρόνια; Ε λοιπόν τα ruffles are back!

#Το εντυπωσιακό φόρεμα της Kaia Gerber με τα πούπουλα ήταν ένα από τα ωραιότερα της Couture Fashion Week.

#Το κόκκινο χρώμα αναμένεται να είναι ένα από τα top χρώματα της νέας σεζόν.

#Οι μεταλλιζέ αποχρώσεις αρέσουν σε όλες τις γυναίκες! Ο τρόπος όμως που τις χρησιμοποιεί ο Piccioli στις κολεξιόν του είναι ένα όνειρο…

#Τα μπροκάρ υφάσματα είναι ακόμα μια τάση που θα αγαπήσουμε τη νέα σεζόν και ο Piccioli τα συμπεριέλαβε στη συλλογή του με εκπληκτικό τρόπο.

#Αυτό που αγαπώ στα Couture shows είναι οι υπερβολές των σχεδιαστών στις δημιουργίες τους προκειμένου να τονίσουν κάποια νέα τάση. Και τα φουσκωτά μανίκια είναι huge trend για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018/2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα