O οίκος Dior παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show που θύμιζε…τσίρκο!

O oίκος Dior παρουσίασε ένα υπέροχο show στην Couture Εβδομάδα Μόδας και κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του για μια ακόμα σεζόν. Το show στήθηκε σε έναν χώρο που θύμιζε τσίρκο ενώ παράλληλα με την επίδειξη παρουσιάζονταν και ακροβατικά.

Η σχεδιάστρια του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, έντυσε όλους τους ακροβάτες με αθλητικά ρούχα Dior που εντυπωσίασαν τους περευρισκομένους

στο show. H φετινή couture κολεξιόν της σχεδιάστριας αποθεώθηκε για μια ακόμα φορά και πολλοί μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για αυτό το show του γνωστού brand.

Tα μοντέλα φόρεγαν στο κεφάλι τους κομψά σκουφάκια φτιαγμένα από αστραφτερά υφάσματα και δίχτυ και τα ρούχα ήταν υπέρκομψα και λαμπερά.

Στο show του οίκου Dior είδαμε πρωινά, απογευματικά και βραδινά looks που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που θέλει να δείχνει στιλάτη από το πρωί ως το βράδυ. Τα κοστούμια έδωσαν δυναμική παρουσία όπως και τα εκπληκτικά φορέματα που είδαμε σε διάφορα στιλ και μήκη. Η δεκαετία των 80’s φαίνεται να επηρρέασε τη σχεδιάστρια του οίκου σε πολλά ρούχα, όπως έγινε και στα shows άλλων γνωστών οίκων.

Οι ρίγες ήταν ένα από τα prints που είδαμε σε μεγάλο βαθμό στο show.

Oι υπέροχα ζωγραφισμένες φούστες και τα φορέματα ήταν ένα από τα πιο δυνατά σημεία της επίδειξης.

Και μιας και τα Oscars είναι μια ανάσα μακριά από την κολεξιόν του οίκου Dior δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντυπωσιακές τουαλέτες.

Δες μερικά από τα looks που ξεχωρίσαμε στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το αγαπημένο παλτό της Chiara Ferragni που το φοράει ξανά και ξανά και το έχει σε όλες τις αποχρώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα