O make up artist της Sophie Turner σας δείχνει πως θα δημιουργήσετε το εμβληματικό bombshell look!

Εκτός από τις τάσεις που δημιουργούνται στα παρασκήνια των fashion shows κάθε σεζόν, υπάρχουν κι εκείνες που δημιουργούν οι celebrity make up artists αλλά και οι stars.

Και το bombshell make up look είναι ίσως η μεγαλύτερη τόσο τη φετινή όσο και την επόμενη σεζόν. Η Selena Gomez την έχει ήδη υιοθετήσει όπως επίσης η Emilia Clarke,

η Sophie Turner και η Jennifer Lopez.

Πρόκειται για το super sexy look που μας παραπέμπει στα 60’s και την Brigitte Bardot. Συνδυάζεται με χτένισμα που έχει όγκο στην κορυφή, απαλούς κυματισμούς και χωρίστρα στη μέση.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ το σήμα κατατεθέν είναι το μαύρο eyeliner και οι nude ή παστέλ αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά.

Ο προσωπικός make up artist της Sophie Turner, Hung Vanngo δημιούργησε ένα tutorial όπου δείχνει με κάθε λεπτομέρεια και βήμα-βήμα πως μπορείτε να το πετύχετε μόνες σας.

Ο Vanngo ξεκινά με την κάλυψη των ατελειών σε πρόσωπο και μάτια ενώ παράλληλα φροντίζει να χαρίσει απαλή και φυσική λάμψη στο δέρμα.

Στη συνέχεια περιποιείται τα φρύδια. Καλύπτει τα κενά, τα χτενίζει με φορά προς τα επάνω και τα περνάει με ένα διάφανο τζελ ώστε να μείνουν στη θέση τους.

Απλώνει σκιές σε nude αποχρώσεις σε όλο το πάνω βλέφαρο και κάνει περίγραμμα με ένα μαύρο μολύβι. Δημιουργεί καμπύλες στις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλίδι.

Τέλος τοποθετεί μαύρη μάσκαρα, blush στα ζυγωματικά ενώ με δίνει ένταση στα χείλη κάνοντας περίγραμμα με ένα ροζ μολύβι.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Έλαιο καρύδας: Δες πως πρέπει να το χρησιμοποιείς για να έχεις τα ωραιότερα μαλλιά ever!

Κανέλα, το beauty συστατικό που θα σας σώσει: Φτιάξτε μια τέλεια μάσκα και ένα scrub για τα χείλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα