O make up artist της Beyonce δημιούργησε τα ωραιότερα looks με μοντέλο την Barbie!
Ο Sir John είναι ένας από τους διασημότερους make up artists κι εκείνος που επιμελείται τα looks της Beyonce, τόσο στη σκηνή όσο και στις επίσημες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.
Αγαπάει πολύ τις λάμψεις σε μάτια και ζυγωματικά αλλά και την άψογη επιδερμίδα. Και τώρα αποκαλύπτει τη νέα του συνεργασία με μοντέλο τη διασημότερη κούκλα (στην κυριολεξία) που είναι φυσικά η Barbie.
Η κλασική της φιγούρα έχει εξελιχθεί μέσα στις δεκαετίες. Εμφανίστηκε το 1959 και είχε εμβληματική παρουσία. Με πολύ μακριά, πλούσια μαλλιά, εκφραστικά μπλε μάτια, υπέροχο σώμα και τον John John στο πλάι της.
Όσο περνούσαν τα χρόνια, η Barbie πήρε πολλές μορφές ανάλογα με τις κοινωνικές και πολιτιστικές αλλαγές που υπήρχαν στον κόσμο. Την είδαμε να ακολουθεί όλες τις τάσεις ενώ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πιο προσιτή και “ανθρώπινη”.
Κατά καιρούς την έντυσαν οι μεγαλύτεροι μόδιστροι και τώρα έρχεται ο προσωπικός make up artist της Beyonce, Sir John να συνεργαστεί μαζί της δημιουργώντας 6 ασύλληπτα looks που θα ζηλέψετε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)
“‘Όπως βλέπετε κάθε κούκλα έχει ένα διαφορετικό beauty look. Είναι ένας ύμνος στην ομορφιάς τους” λέει ο make up artist. Η ιδέα της συνεργασίας ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο όπου η stylist, Shiona Turini έντυσε την αγαπημένη της κούκλα, την ανέβασε στα social media και σχολίασε πως θα ήταν τέλειο να δημιουργήσει το make up ο Sir John.
To είδε ο make up artist, επικοινώνησε με την εταιρία και ζήτησε να γίνει η επιθυμία της στυλίστριας πραγματικότητα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)
Έδωσε μεγαλύτερη βάση στο βλέμμα αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε είναι το πιο εκφραστικό σημείο του προσώπου και η Barbie έχει υπέροχα μάτια. Κάθε κούκλα έχει το κατάλληλο eye look ανάλογα με τον “χαρακτήρα” της και το total look που υιοθετεί.
Και ναι, μπορείτε να αντιγράψετε το αγαπημένο σας σήμερα κιόλας.
Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:
Οι 3 ωραιότερες ξανθές αποχρώσεις για εσάς που αποφασίσατε να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή!
Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας μια φανταστική μάσκα που θα σας χαρίσει γιορτινή λάμψη!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Έλληνας χρυσός κληρονόμος και η σύζυγός του έγιναν γονείς και δεν το πήρε είδηση κανείς!
- Ποια είναι η παλιότερη ταβέρνα της Ελλάδας;
- Ανοιχτά σήμερα σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια – Το ωράριο λετουργίας τους
- Ολυμπιακός – Λάρισα Live Streaming 20/12
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming 20/12
- Ο ιός «χτυπά» με λύσσα το αστέρι της Βηθλέεμ
- Είμαστε όλοι ίσοι απένταντι στον νέο κορωνοϊό;
- Το αντάμωμα των «παλιόφιλων» Μαρινάκη και Ζαγοράκη με φόντο το… καλό του ποδοσφαίρου
- Το «Αστέρι της Βηθλεέμ»: Θα το δούμε σήμερα στον ουρανό;
- Όταν η Καίτη Γαρμπή βούτηξε τη Δέσποινα Βανδή από τα μαλλιά!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book
- Τελευταία Νέα Fays Book
- Ανοιχτά σήμερα σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια – Το ωράριο λετουργίας τους
- J2US: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν από το show!
- Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020!
- J2US: Η άγνωστη ιστορία της Καίτης Γαρμπή και της Δέσποινας Βανδή – “Με άρπαξε από τα μαλλιά και…”
- Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Nina Flohr παντρεύονται στην Ελλάδα – Όλες οι λεπτομέρειες!
- Εμβόλιο Pfizer – Βρετανία: Εκατοντάδες δόσεις καταστράφηκαν επειδή χάλασε ψυγείο αποθήκευσης
- J2US: Η έντονη συγκίνηση του Ανδρέα Μικρούτσικου με το τηλεφώνημα της Σοφίας Βόσσου
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Χριστουγεννιάτικα στιγμιότυπα από την Πλατεία Συντάγματος
- Επειδή δεν άφησε σημάδι, δεν σημαίνει ότι δεν ήταν κακοποίηση
- Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός
- Συγκινητικές στιγμές: Δάκρυσε ο Μικρούτσικος όταν βγήκε στον αέρα η Σοφία Βόσσου
- ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ… ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – Έβαλαν βοηθητικές σε άρματα για να μην τουμπάρουν
- Η ατάκα «φωτιά» της Ηλιάνας στην Καγιά: «Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο»
- Big Brother: Αποκλειστικό - Ραΐσα: «Πληγώθηκα από την Άννα Μαρία. Έπεσα στην παγίδα της»
- Η συγκίνηση του Μικρούτσικου όταν άκουσε τη Βόσσου - Ρε δεν πας στον διάολο