O make up artist που μεταμόρφωσε τον εαυτό του σε Daenerys Targaryen και έριξε το Internet

Το Game of Thrones είναι πλέον μια θρυλική σειρά. Δεν θυμόμαστε καν ποια ήταν εκείνη που δημιούργησε τέτοια εμμονή στους τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια. Πριν ακόμη ανακοινωθεί ο τελευταίος κύκλος οι θαυμαστές έκαναν σενάρια για το τέλος της.

Παράλληλα τα χτενίσματα και τα μακιγιάζ των πρωταγωνιστριών, με πρώτη και καλύτερη την Emila Clarke, έγιναν trends με τους make up artists και τους hairstylists

να δίνουν συμβουλές ώστε να τα πετύχετε.

Οι περίτεχνες πλεξούδες έγιναν μεγάλη τάση ενώ οι αποχρώσεις που χρησιμοποιούν σε μάτια και οι χείλη οι stars της σειράς πήραν την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας. Το look της Emilia Clarke, που έχει και τον πιο δημοφιλή ρόλο του GoT, έγινε πηγή έμπνευσης ακόμη και για τα beauty brands που δημιούργησαν make up collections εμπνευσμένες από αυτή, οι οποίες έγιναν ανάρπαστες. Σκιές σε γήινους τόνους, διάφανη απόχρωση στην επιδερμίδα με πούδρες που χαρίζουν βελούδινο φινίρισμα και highlighters ήταν τα προϊόντα που απέκτησαν τεράστια ζήτηση. Τα χείλη παραμένουν φυσικά, σε ροζ ή μπεζ απόχρωση.

Και τώρα έρχεται ο make up artist Ryan Potter ο οποίος ζει και εργάζεται στο Los Angeles και είναι expert στις μεταμορφώσεις να δημιουργήσει στον εαυτό του το μακιγιάζ της μητέρας των Δράκων, της αγαπημένης Daenerys Targaryen . Με τη βοήθεια της προσωπικής του hair stylist φόρεσε την εμβληματική πλατινέ περούκα με τις απίθανες πλεξούδες ώστε να είναι πειστικός. Και συνέχισε ο ίδιος δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό make up που έχετε δει μέχρι τώρα. Πρέπει να το δείτε όμως γιατί θα μείνετε άφωνες με το ταλέντο και το αποτέλεσμα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʀʏᴀɴ ʙ ᴘᴏᴛᴛᴇʀ (@ryanbpotter) στις 14 Απρ, 2019 στις 7:00 μμ PDT

Και κάτι ακόμη: Για να ολοκληρώσει το project ο Potter φωτογραφήθηκε με στενό του φίλο ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον Jon Snow! Το ζευγάρι είναι όντως εντυπωσιακό. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν τελειώσει η σειρά ή τουλάχιστον λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʀʏᴀɴ ʙ ᴘᴏᴛᴛᴇʀ (@ryanbpotter) στις 14 Απρ, 2019 στις 7:52 πμ PDT

Για την ιστορία έχουμε να σας πούμε ότι ο Potter χρησιμοποίησε για τη μεταμόρφωση το Tarte Foundcealer, το Fenty Beauty Diamond Bomb Highlighter καθώς και το Bite Beauty Multistick, Mochi.

Διαβάστε ακόμη:

H Δούκισσα Νομικού υιοθέτησε το ωραιότερο sunkissed και μονοχρωματικό μαζί make up look του καλοκαιριού

Το nail look της Rihanna είναι μια τέλεια ιδέα για την εβδομάδα που έρχεται!

Keywords
Τυχαία Θέματα