O φίλος μου δεν σέβεται το ότι νηστεύω από τα πάντα, κι επιμένει να…

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Χαίρετε κυρία Δανάη, ονομάζομαι Βασιλική, κατάγομαι και ζω σε ένα χωριό κοντά στην Καρδίτσα, δεν

έχω την τύχη να εργάζομαι, είμαι 29 ετών, και είμαι λογοδοσμένη ένα χρόνο. Συνολικά η σχέση με το παλικάρι που είμαστε μαζί, είναι 6 χρόνια. Δεν ξέρω αν σας καλύπτουν αυτά τα στοιχεία, αλλά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γράψω για τον εαυτόν μου. Έχει προκύψει ένα πρόβλημα με τον αρραβωνιαστικό μου εδώ και λίγο καιρό. Εμείς εδώ στο χωριό, τηρούμε την νηστεία του Πάσχα και τις 40 μέρες. Ξέρω πως σε άλλες περιοχές δεν το κάνουν. Εγώ κι όταν σπούδαζα στην Λάρισα, τηρούσα τις νηστείες ολόκληρες. Νηστεία καθολική, που σημαίνει ότι θα πρέπει να απέχουμε και από την σεξουαλική επαφή. Κάτι, που δεν βρίσκει σύμφωνο τον αρραβωνιαστικό μου, ο οποίος με πιέζει κι επιμένει να κάνουμε το οτιδήποτε ερωτικό. Από την πλευρά μου δεν τον πίεσα να νηστέψει ή να ακολουθήσει το δικό μου πρόγραμμα.Από την πλευρά του, κατανοώ τις ορμές που έχει ως άντρας, αλλά αυτό δεν είναι και το νόημα της νηστείας; Να τις κατευνάσει; Δεν θέλω να χαλάσω την νηστεία μου και να ασχημονώ ούτε όμως και να τον βασανίζω, γιατί κι αυτό αμαρτία είναι… Eίτε δημοσιεύσετε το mail μου είτε όχι, εγώ θα ήθελα να ευχηθώ σε εσάς, στην κυρία Σκορδά και σε όλους τους συνεργάτες του site σας, να έχετε υγεία και καλό Πάσχα.

Αγαπημένη μου Βασιλική, ομολογώ πως το mail σου είναι το πρώτο mail που δεν μπορεί να τεθεί σαν θέμα κουβέντας ανάμεσα σε δύο φίλες όπως συνήθως κάνουμε στην στήλη. Η πίστη του καθενός μας, είναι τόσο προσωπική υπόθεση που δεν εντάσσεται σε ένα ευέλικτο πλαίσιο συζήτησης. Κάποιοι δεν νηστεύουν καθόλου, κάποιοι άλλοι νηστεύουν για 40 μέρες το κρέας, άλλοι το κρέας και τα γαλακτομικά, άλλοι το λάδι, άλλοι πάλι νηστεύουν μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν είμαι σε θέση και νομίζω κανείς, να κρίνει τίνος η νηστεία και η πίστη είναι “καλύτερη”. Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση σου, δεν είναι κανείς σε θέση να βρει μία μέση λύση σε αυτό που αντιμετωπίζεις ή να πει τι είναι καλύτερο να κάνεις. Το μόνο που θα μπορούσα θεωρητικά να πω, είναι πως σημαντικό ρόλο σε μία σχέση παίζει ο σεβασμός. Να σέβεται ο ένας τις επιθυμίες του άλλου. Στο μέτρο εκείνο που δεν προσβάλλει η επιθυμία του ενός, τα θέλω του άλλου. Ανταποδίδω τις ευχές για καλές γιορτές και υγεία, Καλό Πάσχα.

Με εκτίμηση, Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα