O Αργύρης Αγγέλου απαντά στο αν θα γίνει remake του «Παρά Πέντε»

Ο Αργύρης Αγγέλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», με αφορμή την επανάληψη της θεατρικής παράστασης «Ο συλλέκτης».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, εκτός των άλλων, για τις σειρές που προβάλλονται ξανά στους δέκτες του Mega αλλά και για το reunion που έκανε πριν από λίγο καιρό η αγαπημένη παρέα του «Παρά Πέντε».

«Αισθάνομαι ότι δεν έχει σταματήσει ποτέ αυτή η ιστορία και νιώθω πολύ έντονα την αγάπη του κόσμου» σημείωσε αρχικά,

ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «στο δρόμο πια με φωνάζουν Αργύρη! Πέρασαν 20 χρόνια αλλά το έμαθαν το όνομα μου. Οι πιτσιρικάδες κυρίως με φωνάζουν ακόμα Φώτη ή Λαζάρου».

Μάλιστα, στην συνέχεια τόνισε: «Είχα πάρα πολλά χρόνια να δω επανάληψη σειράς και είδα φέτος το πρώτο επεισόδιο στο Mega που ξανά έπαιξε. Το χάζεψα γιατί έτυχε να είμαι σπίτι και ήταν περίεργο. Έχουν αποτυπωθεί ουσιαστικά τα νιάτα μας! Αυτά τα 15, 16 χρόνια που έχουν περάσει, όταν είσαι 25 και γίνεσαι 40, αποτελούν κομβικό σημείο που βλέπεις έντονα την αλλαγή».

Για την πρόσφατη επανένωση της ομάδας του «Παρά Πέντε», ο ίδιος ανέφερε πως: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας πήρε τηλέφωνο και είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί. Ίσως ήταν η ωραιότερη συνάντηση που είχαμε από τότε», ενώ συμπλήρωσε πως «νομίζω δύσκολα θα βλέπαμε κάποιο remake του «Παρά Πέντε», δεν είναι στα άμεσα σχέδια του Γιώργου».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς “την είπε” στον Σταύρο Γεωργίου!

Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision 2020 με εκπρόσωπο τον Sandro!

Καρράς-Πλούταρχος-Κοκκίνου-Στικούδη σταματούν νωρίτερα τις εμφανίσεις τους-Η ανακοίνωση στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα