O Justin Bieber αποκάλυψε πως η Hailey μυρίζει… Ariana Grande!

Oι Biebers είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Hollyowod. Κάθε τους βήμα γίνεται θέμα συζήτησης ενώ τα εξώφυλλα τους σε διάσημους τίτλους είναι μικρά έργα τέχνης. Στις συνεντεύξεις τους φροντίσουν να μιλούν ο ένας για τον άλλο αποκαλύπτοντας μικρές ή και μεγαλύτερες λεπτομέρειες της κοινής ζωής τους. 

Ο Justin μάλιστα βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο show της Elen DeGeneris η οποία με το γνωστό της χιούμορ ρώτησε τον star πως μυρίζει η σύζυγος του. Κι εκείνος απάντησε: “Σαν

της Ariana Grande το άρωμα”. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 3 Μάρ, 2020 στις 11:37 πμ PST

Η ερώτηση έγινε στο πλαίσιο του παιχνιδιού του show στο οποίο λαμβάνει μέρος κάθε celebrity που περνά από την DeGeneris. Ο Bieber μάλιστα δήλωσε πως η σύζυγος του μυρίζει πολύ ωραία αφού το άρωμα με την υπογραφή της Grnade είναι φρουτώδες και φλοράλ μαζί.

Η αλήθεια είναι πως η Grande έχει λανσάρει αρκετά αρώματα μεταξύ των οποίων είναι τα Moonlight, Cloud, Thank U και Next και δεν γνωρίζουμε ποιο ακριβώς προτιμά η Hailey. Ο Justin δεν το διευκρίνισε.

Και απ’ ότι γνωρίζουμε σχεδόν όλες οι εσάνς της Grande έχουν νότες από λουλούδια και φρούτα. Αν και κάτι μας λέει πως είναι τελικά το Cloud. Ίσως η Hailey το αποκαλύψει κάποια στιγμή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram.

Κεντρική photo: Jean Baptiste Lacroix/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Θεανώ Μπέλλα: Γνωρίστε την αισθητικό της Φαίης μας που φροντίζει το πρόσωπο και το σώμα της εδώ και 10 χρόνια!

Η Serena Williams με το νέο της κούρεμα αντιγράφει τη JLo και είναι στ’ αλήθεια tres chic

Keywords
Τυχαία Θέματα