Nυφικό μακιγιάζ: Tα 5 προϊόντα που πρέπει να έχει το νεσεσέρ της νύφης!

Οι γάμοι είναι αρκετοί αυτήν την περίοδο και σε αυτήν τη σημαντική ημέρα θέλουν οι νύφες όλα να είναι στην εντέλεια και φυσικά να είναι πιο όμορφες και λαμπερές από ποτέ! Να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και σίγουρα ένα καλό μακιγιάζ τονώνει την αυτοπεποίθηση κι’ας μην το παραδεχόμαστε!

Το νυφικό μακιγιάζ κρύβει παγίδες που πρέπει να γνωρίζουμε ώστε να μην πέσουμε σε λάθη. Βέβαια ο επαγγελματίας make up artist που θα μας αναλάβει γνωρίζει που πρέπει να δώσει βάση αλλά ας έχουμε και εμείς το νου μας που ξέρουμε και καλύτερα την επιδερμίδα μας!

Σκοπός είναι να έχουμε

ελαφρύ αλλά glowy μακιγιάζ, ομοιόμορφο, φυσικά να έχει διάρκεια και να μείνει αναλλοίωτο όλο το βράδυ, χωρίς να κάνει γραμμές και μπαλώματα στο πρόσωπο! Άλλωστε θέλουμε να είμαστε φωτεινές στις φωτογραφίες με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Τι πρέπει να προσέξω για ένα flawless αποτέλεσμα με διάρκεια; Ποια προϊόντα θα μου χαρίσουν ένα εντυπωσιακό και σταθερό αποτέλεσμα και δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της νύφης;

Αυτά τα προϊόντα ας τα έχετε και μαζί σας μετά το μυστήριο για το γλέντι για να φρεσκαριστείτε στο λεπτό και μόνες τους!

Αρχικά να πω πως δεν ξεκινάτε το μακιγιάζ χωρίς να έχετε βάλει primer, γιατί δημιουργεί τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ των ονείρων σας και μόνο με αυτό στρώνουν καλά τα προϊόντα!

Laneige – Glowy Makeup

ΝΕΣΕΣΕΡ ΝΥΦΗΣ

#Πολυχρηστικό stick

Πραγματικά ένα τέτοιο προϊόν θα σου δώσει το χρώμα της υγείας στο λεπτό. Είναι ιδανικό για ρουζ, σκιά ακόμα και τα χείλη.

KIKO MILANOVelvet Touch Creamy Stick Blush  

#Αδιάβροχη μάσκαρα

Μια μάσκαρα πάντα είναι απαραίτητη στο νεσεσέρ γιατί ανανεώνει και δεν πιάνει και χώρο. Όμως επειδή σίγουρα θα ιδρώσεις εκείνη τη μέρα φρόντισε να επιλέξεις μια αδιάβροχη μάσκαρα για να αποφύγεις τα “panda eyes”!

DUST+CREAM – ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΑΥΡΗ VELVET LOOK

#Setting spray

Σίγουρα το hero product εκείνης της μέρας για πολλούς λόγους!

Ο πρωταρχικός σκοπός του setting spray είναι να αυξήσει τη διάρκεια του μακιγιάζ. Βοηθά στη σφράγιση του foundation, του concealer, της πούδρας και άλλων προϊόντων, εμποδίζοντάς τα να μουτζουρώσουν, να ξεθωριάσουν ή να λιώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μερικά σπρέι έχουν ιδιότητες ελέγχου της λιπαρότητας, οι οποίες μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την υπερβολική γυαλάδα στο δέρμα, που σίγουρα δεν θέλουμε. Εάν έχεις λιπαρό δέρμα ή τείνεις να γυαλίζεις όλη την ημέρα, αναζήτησε ένα σπρέι ρύθμισης ειδικά σχεδιασμένο για τον έλεγχο της λιπαρότητας.

Ορισμένα setting sprays επίσης περιέχουν ενυδατικά συστατικά, όπως γλυκερίνη ή υαλουρονικό οξύ και είναι ευεργετικά για όσες έχουν ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα, καθώς αποτρέπουν το μακιγιάζ από το να φαίνεται cakey!

Γι’αυτό sos να διαλέξεις το κατάλληλo ανάλογα τον σκοπό που θέλεις να εξυπηρετήσει και τον τύπο της επιδερμίδας σου!

DIMITRIS STRATOS BEAUTYDIVINE TOUCH

#Lip oil

Aπό τα πολλά φιλιά θα αφυδατώσεις σίγουρα τα χείλη σου, και δεν εννοώ μόνο στον αγαπημένο σου αλλά και σε φίλους και συγγενείς, οπότε φρόντισε να τα ενυδατώνεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Dior Backstage – Dior Lip Glow Oil

Πιστεύω είσαι έτοιμη να απολαύσεις την πιο μαγική μέρα ever. Εάν σου αρέσουν τα gadgets ένα mini ανεμιστηράκι ή τα blotting papers είναι στα must haves για να σε δροσίσουν και να απορροφήσουν τη λιπαρότητα!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

No make up-make up: Πως η διάσημη τραγουδίστρια Florence Welch λάμπει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα