Nomads: Η πρώτη ανάρτηση του Χανταμπάκη: “Δεν μπορώ να το πιστέψω”

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο μεγάλος νικητής του Nomads – Μαδαγασκάρη, καθώς με τις ικανότητες του αγωνιστικά, αλλά και την αγάπη του κόσμου, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο.

Λίγες ώρες πριν, η σύζυγος του Όλγα Πηλιάκη ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα και τη στήριξη του, γράφοντας στο Instagram: ” Συγχαρητήρια στο μπαμπά μας @stelioshantampakis για τη νίκη του στο#nomadsant1 ,είμαστε πολύ περήφανοι για σένα! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την αγάπη

και την υποστήριξη σας,,τα μηνύματα είναι αμέτρητα και η συγκίνηση μεγάλη. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες! Τα φιλια μας”!

Στη συνέχεια, έκανε και ο Στέλιος Χανταμπάκης την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας στη λεζάντα των εικόνων που μοιράστηκε με τους followers του ότι ακόμη να πιστέψει ότι είναι ο νικητής. «Δεν ξέρω τι έγινε ούτε πως έγινε… σίγουρα κάτι με βοήθησε… δεν μπορώ να το πιστέψω.. Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου… δεν έχω λόγια δε ξέρω τι να πω ο,τι και να γράψω μου φαίνεται λίγο για να σας περιγράψω πως νιώθω.. έχω χάσει το μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους, υγεία και χαρές σε εσάς και τις οικογένειες σας. Τα μηνύματα σας με συγκινούν.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του:


View this post on Instagram

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on Dec 24, 2018 at 8:51am PST

Διαβάστε ακόμη:

Η Σπυροπούλου μιλάει ανοιχτά για τον Κοτσοβό: “Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε”!

Keywords
Τυχαία Θέματα