Nomads: Αποχώρησε η Δήμητρα Φραντζή από το παιχνίδι επιβίωσης!

Το τηλεοπτικό κοινό έσωσε τον Γιώργο Μαυρίδη από υποψήφιο μονομάχο, έτσι η Δήμητρα Φραντζή και η Αποστολία Ζώη βρέθηκαν αντιμέτωπες.

Δύο παίκτριες πολύ δυνατές με πολλές νίκες στην πορεία τους στο παιχνίδι. Η Αποστολία και η Δήμητρα έδωσαν “μάχη”, καθώς ήθελαν να παραμείνουν στο παιχνίδι και να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, νικήτρια αναδείχθηκε η Αποστολία Ζώη και η Δήμητρα Φραντζή αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και το Nomads. Ιδιαίτερα συγκινημένη έφυγε από την παραλία, τονίζοντας πριν πως είναι στενοχωρημένη για

την εξέλιξη αυτή. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχω πολύ έντονα συναισθήματα μετά την μονομαχία… Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα στην παραλία και νευρίασα με τον εαυτό μου γιατί έκανα ένα τεράστιο λάθος στην κονταρομαχία. Κράτησα λάθος το κοντάρι και αυτό με εμπόδισε από το να πάμε στον λαβύρινθο και να διεκδικήσω την θέση μου», ανέφερε η Δήμητρα και πρόσθεσε: «ευχαριστώ όσους με στήριξαν και με κράτησαν στο παιχνίδι, λυπάμαι αν τους έχω απογοητεύσει… Αποχωρώ όπως ξεκίνησα, με το μπλουζάκι των Ωκεανών, ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι σ’ αυτή την ομάδα. Έχω μόνο καλά να θυμάμαι!».

Keywords
Τυχαία Θέματα