My style rocks: Έξαλλη η παίκτρια με την Μαρία Καζαριάν! «Είναι σχεδόν ύβρις!» – Σε αμηχανία η Στικούδη!

Το κόνσεπτ σε συνδυασμό με το look της Μαρίας Καζαριάν προκάλεσαν τον εκνευρισμό της συμπαίκτριας της στο My style rocks, Αμίνα Χακίμ που ήταν κάθετη στην άποψη της πως είναι λάθος!

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καζαριάν υποστήριξε πως είναι πάμπλουτη και πως ένας μακρινός της θείος έφυγε από τη ζωή, αλλά εκείνη δεν έχει λυπηθεί και θα επισκεφτεί τον συμβολαιογράφο το απόγευμα για να ανοίξουν την διαθήκη.

«Θεωρώ πως είναι εκτός κόνσεπτ. Πιστεύω πως οι πολλοί πλούσιοι άνθρωποι δεν ντύνονται έτσι και αυτό το χρώμα για την περίσταση είναι λάθος. Είναι σχεδόν ύβρις. Επίσης είναι πέντε το απόγευμα και δεν φαίνεται ότι είσαι πάμπλουτη. Είναι εκτός κόνσεπτ. Δεν πάμε έτσι στον συμβολαιογράφο πέντε η ώρα το απόγευμα στο Κολωνάκι. Εγώ δεν θα πήγαινα έτσι. Μαύρα δεν θα φόραγα, αλλά όχι έτσι. Επειδή τα έχεις μπερδέψει λίγο πας να δείξεις το πολύ πλούσιο ή ότι πέθανε ένας άνθρωπος; Είπες να ρίξεις κάτι απλό και να πας», είπε σε έντονο ύφος η Αμίνα Χακίμ βάζοντας της 1 βαθμό!

Παρόλα αυτά η Μαρία Καζαριάν συνέχισε να υποστηρίζει το look της, όσο η Κατερίνα Στικούδη παρακολουθούσε έκπληκτη τα όσα διαδραματίζονταν.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Διαβάστε ακόμα:

«Πάγωσε» ο Μουτσινάς με τον καλεσμένο του! «Γιατί με έχεις κάνει unfollow;»

41χρονος γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε στο twitter πως είναι ομοφυλόφιλος

Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό – Έπεσε με το κεφάλι!

Keywords
Τυχαία Θέματα