Mπορεί ένα προϊόν να κάνει εφέ lifting σε 5 λεπτά; Η Θεανώ Μπέλλα δίνει την απάντηση!

Μπορεί ένα καλλυντικό να έχει άμεσο εφέ λίφτινγκ; Και όμως μπορεί. Η Θεανώ Μπέλλα δημιούργησε το Instant Lift, ένα πρωτοποριακό πολύ-καλλυντικό σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης της επιδερμίδας. «Μετά τα οξέα φρούτων που ήταν η πρώτη επανάσταση στα καλλυντικά, μετά τα καλλυντικά με εφέ botox που ήταν η δεύτερη επανάσταση, εξελίσσεται σήμερα η τρίτη γενιά επαναστατικών προϊόντων, που επιτυγχάνουν άμεσο lift σε 5 μόλις λεπτά,

καθώς και μακροπρόθεσμη (σε 1-2 μήνες) αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας. Αποτελέσματα που μέχρι πρόσφατα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με παρεμβατικούς τρόπους όπως η μικροαπόξεση και το ιατρικό laser», μας λέει η Θεανώ.

H άμεση σύσφιξη, στα 5 πρώτα λεπτά δράσης του, είναι η πρώτη εμφανής δράση του Instant Lift, του καλλυντικού προϊόντος που δημιούργησε η Θεανώ Μπέλλα. «Συγχρόνως αναπτύσσει και μακροχρόνια σύσφιξη. Με συστηματική χρήση (1-2 φορές την ημέρα) συμβαίνει μέσα σε 1-2 μήνες μια πιο μόνιμη αναδιαμόρφωση του δέρματος, που αποκτά νέο ανάγλυφο (resurfacing). To δέρμα γίνεται πιο γεμάτο και πιο ομοιόμορφο, με νεανική σφικτή εμφάνιση, χωρίς λεπτές ρυτίδες, ενώ μειώνονται αισθητά και οι μιμικές ρυτίδες (έκφρασης)”.

Το Instant lift μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά (π.χ. σε συνδυασμό με κάποια κρέμα).

Πάνω από το instant lift είναι καλύτερα να απλωθεί μέικ απ σε μορφή πούδρας, που δεν επηρεάζει τη μεμβράνη σύσφιξης που σχηματίζει.

H Θεανώ Μπέλλα είναι η αισθητικός που εμπιστεύονται οι σταρ για το πρόσωπο και το σώμα τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα