Model Off Duty Looks: Να τι φοράνε τα supermodels εκτός δουλειάς – Tips για να αντιγράψεις το στιλ τους

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο χρόνο φαίνεται σαν να έχουμε χάσει λιγάκι τα αγαπημένα μας supermodels από τα ραντάρ μας και ο λόγος είναι η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι. Ωστόσο, σήμερα σου ετοίμασα (Έλεν Βάγια εδώ!) ένα μίνι αφιέρωμα με όλα τα looks που προτιμάνε τα πιο γνωστά μοντέλα αλλά και τις τάσεις που ακολουθούν τελευταία.

@Doutzen Kroes

Η Doutzen Kroes απολαμβάνει τη μητρότητα και παράλληλα κάνει κάποιες επιλλεκτικές δουλειές σε συνεργασία με αγαπημένους της σχεδιαστές και brands. Ποιες τάσεις ακολουθεί το γνωστό μοντέλο; Η ίδια προτιμάει τις μίνιμαλ τάσεις και στη φωτογραφία

ποζάρει με λευκό t-shirt, τζιν παντελόνι και western boots.

@Josephine Skriver

H Josephine Skriver πιστεύει στην  τάση των καρό και τα φοράει με ένα πιο σπορ και athleisure style. H ίδια συνδυάζει το πουκάμισό της με basket sneakers, ένα trend που εμφανίστηκε τον περασμένο χειμώνα και θα φορέσουμε πολύ και τις επόμενες σεζόν.

@Jasmine Tookes

Η Jasmine Tookes ποντάρει στα γήινα χρώματα και συγκεκριμένα φοράει ένα μπεζ office pants με ένα λεπτό πουλοβεράκι και ολοκληρώνει το look της με γόβες.

@Adriana Lima

Η Adriana Lima καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με το στιλ και την ομορφιά της. Σε αυτό το look η ίδια επιλέγει λευκό σορτς με λευκό oversized πουκάμισο και μαύρη ζώνη που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση στο look της.

@Elsa Hosk

Η Εlsa Hosk έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι πριν από λίγες εβομάδες και έχει καταφέρει ήδη να έχει το σώμα που είχε πριν μείνει έγκυος. Σε αυτό το look η ίδια ποζάρει με τζιν παντελόνι, blazer και μαύρα loafers.

@Alessandra Ambrosio

H Alessandra Ambrosio μας βάζει σε καλοκαιρινό mood με ένα φόρεμα με εντυπωσιακά cut-outs.

@Κendall Jenner

H Kendall Jenner επιλέγει ένα φλοράλ φόρεμα με puffy sleeves και καταφέρνει να κερδίσει τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμα φορά.

@Bella Hadid

H Bella Hadid επιλέγει ένα πιο αθλητικό look που αποτελείται από κολάν και μπουστάκι στο ίδιο print.

Διαβάστε ακόμα: Nαι! ΑΥΤΟ είναι το Νο1 trend της Άνοιξης και ΕΔΩ! θα δεις 5 τρόπους για να το φορέσεις (VIDEO)

2 τρόποι για να φορέσεις το oversized πουκάμισο του συντρόφου σου! (VIDEO)

Best of the Season: 10 ανοιξιάτικα παπούτσια που μας έχουν κερδίσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα