Meghan Markle, Kim Kardashian, Victoria Beckham και άλλες 5 celebrities μας αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους ενυδατικές κρέμες!

Οι celebrities έχουν εμμονή με την επιδερμίδα τους και αυτός είναι ο λόγος που ακολουθούν πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης με προϊόντα κατάλληλα για τον τύπο και τις ανάγκες τους.

Οι περισσότερες αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε συνεντεύξεις ή μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Και ειδικά τις ενυδατικές κρέμες που έχουν πάντα μαζί τους. Πρόκειται για φόρμουλες που ίσως υπάρχουν και στο δικό σας μπάνιο ή θα ήταν καλό να δοκιμάσετε.

Meghan Markle: Χρησιμοποιεί τον Kate Somerville

Quench Hydrating Face Serum προκειμένου να χαρίσει την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα της. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει επισκέπτεται χρόνια τώρα την κλινική τη Kate Somerville στο L.A. και είναι η ίδια που της έχει προτείνει το συγκεκριμένο προϊόν.

Rosie Huntington Whiteley: Μπορεί να μοιάζει με face mist αλλά το Tata Harper Hydrating Floral Essence χαρίζει ενυδάτωση και μια έντονη αίσθηση δροσιάς ενώ ταυτόχρονα μυρίζει υπέροχα.

Victoria Beckham: Η προσωπική της facialist, Melanie Grant αποκάλυψε πως η φυσική λάμψη στην επιδερμίδα της Beckham οφείλεται στο εμβληματικό Augustinus Baber Moisturiser.

Kim Kardashian: “Είναι η καλύτερη ενυδατική κρέμα του κόσμου” δήλωσε η Kim για την Guerlain Orchidee Imperiale Rich Cream.

Kate Hudson: Έχει φροντίσει να ανεβάσει φωτογραφία από το μπάνιο της κρατώντας στο χέρι της την κλασική και εμβληματική Creme de la Mer.

Zendaya: Έχει λιπαρή επιδερμίδα και το μόνο προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες της είναι το Mario Badescu Oil Free Moisturizer.

Khloe Kardashian: Σε αντίθεση με την αδερφή της που έχει ακριβά γούστα, η Khloe χρησιμοποιεί καθημερινά την super οικονομική, και αγαπημένη των Γαλλίδων, Embryolisse Lait-Creme Concentrate.

Sarah Jessica Parker: Το έχει πει αρκετές φορές πως μία είναι η ενυδατική κρέμα που λατρεύει. Πρόκειται για τη La Roche Posay Toleriane Ultra Fluid.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Bella Hadid, Ariana Grande και Hailey Bieber φορούν την ίδια μάσκα και ο λόγος είναι σοβαρός!

Η φόρμουλα που θα σας χαρίσει την επιδερμίδα των ονείρων σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα