Megan Fox & Machine Gun Kelly με matchy-matchy νύχια στα Billboard Music Awards!

Ξέρουμε πως και οι δυο τους έχουν αδυναμία στα tattoo και, πλέον, βλέπουμε να ματσάρουν και τα… νύχια τους: η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί των Billboard Music Awards και όλοι καταλάβαμε πως έχουν την ίδια μανικιουρίστ!

Η Brittney

Boyce μίλησε στο Refinery29 για την ιδέα πίσω από το mani του ζευγαριού, που ήθελαν να αλληλοσυμπληρώνεται: “Για τον Machine Gun Kelly, ξέραμε πως θέλαμε να παίξουμε με ασπρόμαυρο καρό αλλά ήθελε να το κάνει edgy”, είπε η celebrity manicurist. “Του δώσαμε ένα αφηρημένο twist που ταίριαζε με το αφηρεμένο outfit που θα φορούσε, και φυσικά με τη μαύρη γλώσσα του”. Επιπλέον, ενώ κράτησε όλα τα νύχια κοντά και τετράγωνα, έδωσε αμυγδαλωτό σχήμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS OF LA (@nails_of_la)

Στην Megan Fox, δημιούργησε ένα Γαλλικό mani με διχρωμία λευκό-μαύρο, πάνω σε μια γαλακτερή, nude βάση. “Θέλαμε να κρατήσουμε τα νύχια της μίνιμαλ αλλά με τρόπο που να συμπληρώνουν το mani του Machine Gun Kelly”, είπε η Brittney Boyce.

Και πάντως, ακολουθεί ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν στα νύχια, το νέο Γαλλικό που θέλει χρώμα στο τελείωμα των νυχιών αντί για το λευκό του κλασικού french mani.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Anya Taylor-Joy: Όλες οι λεπτομέρειες του λαμπερού μακιγιάζ της στο Saturday Night Live!

Το νέο αντρικό άρωμα της Carolina Herrera έχει το πιο ασυνήθιστο μπουκάλι!

Αυτή η body lotion έχει μια συσκευασία που δεν έχεις ξαναδεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα