Mat&Pil: Στηρίζει το Πανελλήνιο Συλλόγο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερομένος στην πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού και στην Mat&Pil από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου βγάζουμε για λίγο τις μωβ αποχρώσεις και φοράμε τα φουξ για καλό σκοπό! Η best seller σειρά μαξιλαριών Airflow βγαίνει σε Pink Ribbon edition και τα έσοδα από τις πωλήσεις μέσω του site www.matpil.gr θα δοθούν για την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα

Ζωής».

Ξέροντας πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση και η πρόληψη, γνωρίζοντας πόσο σημαντικότερη είναι η διαδικασία της αυτοεξέτασης σε τακτική βάση, τοποθετήσαμε πάνω στα συγκεκριμένα μαξιλάρια την χαρακτηριστική φουξ κορδέλα με το μήνυμα: «Θυμήθηκες την αυτοεξέταση σου γι’ αυτό το μήνα;».

Στόχος της καμπάνιας αυτής είναι κάθε φορά που μια γυναίκα θα αλλάζει την μαξιλαροθήκη της, το μαξιλάρι της Mat&Pil να της υπενθυμίζει αυτή την τόσο σπουδαία διαδικασία.

Μαζί με το «Άλμα Ζωής» και για όλο τον Οκτώβρη σας περιμένουμε με τα μαξιλάρια Airflow Classic, Airflow Wavy και Airflow Oval, για να κάνουμε τη διαφορά.

Όραμά μας; Όλοι εσείς να αγκαλιάσετε αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να γίνει ένας ετήσιος θεσμός, με τελικό αποδέκτη την γυναίκα που θέλει να παλεύει και να νικάει!

Λίγα λόγια για τη MAT&PIL:

Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στοντομέα παραγωγής προϊόντων αφρού εδώ και 30 χρόνια, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση, πλέον 2 ης γενιάς, η οποία διοικείται από τις αδερφές Ελένη & Χριστίνα Χουδελούδη.

Η βασική παραγωγή της εταιρείας περιλαμβάνει στρώματα, μαξιλάρια, ανωστρώματα από αφρό μνήμης ο οποίος παράγεται αποκλειστικά και μόνο εντός των εγκαταστάσεων και ως εκ τούτου τις μοναδικές ιδιότητες αυτού μπορεί κάποιος να τις ανακαλύψει μόνο μέσα από τα προϊόντα Mat&Pil. Στο επίσημο site της εταιρίας μπορεί κάποιος να δει όλη την συλλογή προϊότων απο memory foam και αξεσουαρ ύπνου!

Μια ματιά ακόμα:

Καρκίνος του Μαστού: Οι συνήθειες που πρέπει να ακολουθήσεις για υγιές στήθος

Καρκίνος του μαστού: Η διατροφή που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ξένο!

Keywords
Τυχαία Θέματα