Masterchef 5 Τελικός: Η ατάκα του Κοντιζά για την Ανούς και το σχόλιο του Διονύση όταν την είδε δίπλα στους γονείς του

Ο Μεγάλος Τελικός του Masterchef 5 είναι εδώ και οι πρώην παίκτες βρίσκονται όλοι στον εξώστη στο πλευρό των δύο φιναλίστ.

Ο Διονύσης Σαρακίνης κατάφερε να δει ξανά την αγαπημένη του Ανούς, με την οποία έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια του Masterchef. Εκείνη πάλι, βρισκόταν συνεχώς δίπλα στους γονείς του Διονύση.

Πριν ξεκινήσει η πέμπτη και τελευταία δοκιμασία του τελικού ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως: «Και η Ανούς που συνεχίζει να ξοδεύει, οπότε… κανόνισε», απευθυνόμενος στον Διονύση και όλοι έβαλαν τα γέλια.

«Ευχαριστώ

πάρα πολύ σεφ, αλλά από τα δικά μου ξοδεύω. Δεν είναι και πολλά, θα εξαντληθούν, άρα γι’ αυτό θέλουμε το έπαθλο», είπε γελώντας η Ανούς Χεριμιάν.

Όσο για τον Διονύση Σαρακίνη, εκείνος έμεινε κυρίως στην εικόνα της Ανούς δίπλα στους γονείς του, λέγοντας: «Δίπλα στην κυρία Βάσω και τον κύριο Αρίστο η Ανούς. Εντάξει, έχουν φτιάξει εκεί μια κλίκα, τι θα αντιμετωπίσω όταν θα βγω έξω είναι το θέμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Νάσος Κάτρης: «Ραγίζει» καρδιές το «αντίο» του Σάββα Πούμπουρα για τον φίλο του που «έφυγε» ξαφνικά

Μαρία Ηλιάκη: Όσα εξομολογείται για τις πρώτες μέρες με την νεογέννητη κόρη της

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η αδερφή της την βλέπει νικήτρια! «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να βγει μια γυναίκα Ελληνίδα MasterChef!»

Keywords
Τυχαία Θέματα