Masterchef – Γιώργος Λασκαρίδης: «Δυστυχώς για την Κατερίνα τον έρωτα της ζωής μου τον έχω βρει…»

Η νικήτρια ομάδα του Masterchef, δηλαδή η μπλε βγήκε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη. Ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Κατερίνα Λένη, αν και έχουν συγκρουστεί ισχυρά μέσα στον μαγειρικό διαγωνισμό, κατάφεραν να συνεργαστούν.

«Να τονίσω σε αυτό το σημείο, όχι ότι είναι η καλύτερή μου να δουλεύω με την Κατερίνα, αλλά σε επίπεδο συνεργασίας νομίζω ότι τα έχουμε πάει τέλεια και σε συνεργασία και σε αποτέλεσμα», ανέφερε σε κάποιο σημείο της κουβέντας ο Γιώργος με την Κατερίνα να τον ευχαριστεί για τα καλά του λόγια.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου από το τραπέζι δεν έλειψαν τα πειράγματα των συμπαικτών τους, αλλά και του ίδιου του Γιάννη Αποστολάκη. Μήπως τελικά συμβαίνει κάτι άλλο ανάμεσα τους και υπάρχει αυτή η έντονη κόντρα;

«Δυστυχώς για την Κατερίνα, τον έρωτα της ζωής μου τον έχω βρει, οπότε δεν μπορώ να ενδώσω, νομίζω εκεί το χαλάμε λίγο», ανέφερε ο Γιώργος στο τραπέζι, ενώ η Κατερίνα έκανε το σταυρό της που γλίτωσε.

«Παρόλο που λένε πως τσακωνόμαστε σαν ζευγαράκι, μου έχουν ξαναπεί τα παιδιά ότι μπορεί να με γουστάρει και για αυτό το κάνει αυτό, ή να έχει κάποιο απωθημένο. Η καρδιά μου εμένα είναι ταγμένη αλλού, δε μπορώ να της την χαρίσω. Παρόλα αυτά όμως δε ξέρω σε άλλες συνθήκες τι θα μπορούσε να συμβεί», εξήγησε στην κάμερα του Masterchef.

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: Έφτασαν τους 51 οι νεκροί – Από την Καστοριά το τελευταίο θύμα

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Κυπραίου; Η ανακάλυψη του Νέστορα…

Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα για τους καλλιτέχνες που μένουν οικονομικά αβοήθητοι λόγω κορονοϊού

Keywords
Τυχαία Θέματα