MasterChef: Έξαλλος ο Σταμάτης Κωβαίος! Η κίνηση που δεν περίμενε από τον Τάσο Κυρικλάκη

Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef, δέκα παίκτες από εκείνους που είχαν αποχωρήσει τις προηγούμενες εβδομάδες του τηλεοπτικού προγράμματος διαγωνίστηκαν για τρεις θέσεις στο διαγωνισμό μαγειρικής του MasterChef. Ο κάθε κριτής είχε δικαίωμα να πάρει μόνο έναν παίκτη από αυτούς που είχε πριν στην ομάδα. Στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου επέστρεψε ο Θάνος Σπανός, στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη επέστρεψε ο Ντέιβιντ Τζίμερσον, ενώ στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Ο Τάσος Κυρικλάκης, η Άλκηστις Αλεξάκη, η Γιάννα Ρέντεση, η Εύα Αμπάν,

ο Γιώργος Ορφανός, η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου και η Κωνσταντίνα Δημητρίου, δεν κατάφεραν να περάσουν από την πρώτη διαδικασία, είχαν όμως ακόμα μια ευκαιρία.

Τι συνέβη στην κουζίνα του MasterChef;

Στο επεισόδιο της Τρίτης τους περίμενε μια ακόμα ανατροπή από τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αφού έπρεπε να διαλέξουν και έναν βοηθό για τη μαγειρική αναμέτρηση, από εκείνους που δεν αποχώρησαν ποτέ από τον διαγωνισμό. Κάποιοι επέλεξαν στρατηγικά με στόχο την πολυπόθητη τέταρτη ποδιά της επιστροφής και κάποιοι συναισθηματικά και οι αντιδράσεις δεν έλειψαν.

Ο Τάσος Κυρικλάκης αν και στενός φίλος του Σταμάτη Κωβαίου μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες που βρισκόταν στο παιχνίδι, διάλεξε αυτόν που θεώρησε ότι θα τον βάλει στον διαγωνισμό μαγειρικής του MasterChef ξανά, αλλά αυτός δεν ήταν ο Σταμάτης, ο οποίος την ώρα της διαδικασίας της επιλογής δεν έκρυψε την έκπληξη του που δεν άκουσε το όνομα του.

«Νιώθω πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε. Έχω πρόβλημα που δεν με διάλεξε ο Τάσος, νιώθω ότι προδόθηκα! Αν ήμουν στη θέση των παιδιών που διαλέγουν σήμερα, θα διάλεγα καθαρά με γνώμονα τη φιλία και τις μαγειρικές ικανότητες. Δεν πιστεύω ότι είμαι κατώτερος μαγειρικά από τους άλλους που τους διάλεξαν. Εγώ τη φιλία τη σέβομαι και δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψω έτσι. Είμαι πάντα ξεκάθαρος και ό,τι έχω να πω, το λέω. Ο Τάσος για εμένα είναι αδερφός. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω πως θα είναι η σχέση μας», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Σταμάτης.

Διαβάστε ακόμα: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Νότη Σφακιανάκη στη Θεσσαλονίκη με την Έλλη Κοκκίνου και τους Goin’ Through!

Αυτοκτόνησε ροκ σταρ – Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε

Keywords
Τυχαία Θέματα