MasterChef- Διονύσης: Η συγκινητική αναφορά στον γιο του που έφυγε από τη ζωή

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 4 ο Διονύσης κατά τη διάρκεια δηλώσεων του στην κάμερα της παραγωγής.

Ο παίκτης που είναι ένας από τους υποψήφιους για αποχώρηση, βουρκωμένος μίλησε για τις στιγμές που βίωσε στο ριάλιτι μαγειρικής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίος έχε φύγεια από τη ζωή.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: “Τις στιγμές που θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ, η μέρα που μου έδωσαν οι μέντορες δύο ποδιές, η μέρα που κέρδισα το τεστ δημιουργικότητας… Και άλλη μια στιγμή

που θυμάμαι και δεν θα την ξεχάσω ποτέ ήταν χθες που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Θυμάμαι πολλές στιγμές, αλλά αυτές είναι που μου έχουν μείνει πολύ δυνατές. Σήμερα πάω “τάκο” για πρώτη φορά, ετοιμάζω τα πραγματάκια μου, έχω το κλειδί από τη μηχανή μου, έχω και τον μικρό που μου ανεβάζει πάντα το ηθικό, ο γιος μου… Πάω να μαγειρέψω με όρεξη. Όταν είπα να μπω στο MasterChef, οι φίλοι μου μού είπαν να μην μπω. Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου… Αισθανόμουν ότι έπρεπε να μπω. Άξιζε, έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Η ατάκα του Σταύρου στον Σταυρή-“Με τι φρύδια πας να κερδίσεις;” 

Αποχώρησε από το Star μετά από 21 χρόνια και το ανακοίνωσε μέσω Instagram! 

Η Θεσσαλονικιά “παρουσιάστρια” πέταξε νερό στον Χαρδαλιά-Συνελήφθη μετά από μήνυση του υφυπουργού 

Keywords
Τυχαία Θέματα