Mary Vitinaros -Σοφία Χατζηπαντελή: Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την παρεξήγηση με το σχόλιο στο Instagram

Μια παρεξήγηση δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ανάμεσα στη Mary Vitinaros και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Συγκεκριμένα, όταν η model istructor έκανε την είσοδό της στο GNTM, είχε γίνει μια σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του reality.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη, η οποία ήταν guest κριτής στις auditions, άφησε ένα σχόλιο κάτω από την παραπάνω ανάρτηση, γράφοντας “χαχαχαχαχα”.

Το σχόλιο του μοντέλου έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media, με πολλούς να αναφέρουν ότι η ίδια αφήνει υπόνοιες για την model instructor του παιχνιδιού.

Μετά

τον ντόρο που προκλήθηκε, η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε ένα μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε γιατί έκανε αυτό το σχόλιο.

Από τον άλλη, η Mary Vitinaros, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», είπε πως βρήκε ειρωνικό το σχόλιο του μοντέλου: «Δεν την έχω γνωρίσει την Σοφία Χατζηπαντελή. Νομίζω ότι το σχόλιο της ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει και θα γίνουμε φίλες». 

Πλέον, όλα δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (4/11) οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν για πρώτη φορά και διασκέδασαν μαζί σε γνωστά στέκια της Αθήνας.

Οι δυο τους πέρασαν μια όμορφη βραδιά και δημοσίευσαν κοινά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Στην παρέα τους ήταν και η Έλενα Γαλύφα.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/11/221105103156_4E4B72FEF2977EDC57BC5E0ADC219D94_video_dashinit.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/11/221105103208_164A63C491A3654DF04B0607C62A1B9E_video_dashinit.mp4

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία EVA: Συναγερμός για τις καταιγίδες που έρχονται – Πού και πότε θα χτυπήσουν

Δέσποινα Βανδή: «Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου, να χωρίσω»

Γη της Ελιάς – Spoiler: Στο νοσοκομείο ο Λυκούργος – Βάζουν φωτιά στα χωράφια των Στεφανέων

Keywords
Τυχαία Θέματα