Madonna: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τα υιοθετημένα παιδιά της από το Μαλάουι!

Μπορεί η Madonna να είναι η τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών και παγκόσμιο είδωλο αλλά, όπως εξομολογείται η ίδια, στο σπίτι της είναι απλώς η «μαμά» ή «Mambo», όπως την αποκαλούν τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της -αναφερόμαστε σε αυτά που έχει υιοθετήσει, την 11χρονη Μέρσι και τις δίδυμες Εστερ και Στέλλα, που είναι 5 ετών- με τα οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού People.

Η 59χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το Ινστιτούτο

Μέρσι Τζέιμς (The Mercy James Institute) για την παιδιατρική χειρουργική και την εντατική φροντίδα που εγκαινίασε στο Μαλάουι και το πώς είναι σήμερα η ζωή της.

Όπως λέει είδε για πρώτη φορά τον μικρό Ντέιβιντ σε ένα ορφανοτροφείο του Μαλάουι, ο οποίος τότε πάλευε να ξεπεράσει την πνευμονία και την ελονοσία από τις οποίες είχε προσβληθεί. Αμέσως ένιωσε ένα δέσιμο μαζί του και ξεκίνησε τη διαδικασία της υιοθεσίας. Όταν όμως τον έφερε στο σπίτι της στο Λονδίνο το 2008, η υποδοχή δεν ήταν αυτή που φανταζόταν. «Όλες οι εφημερίδες έγραφαν ότι τον απήγαγα. Κι εγώ σκεφτόμουν, “Κάτσε ένα λεπτό. Προσπαθώ να σώσω τη ζωή κάποιου. Με δουλεύετε;”. Τα έκανα όλα με το νόμο. Τότε είχα αγγίξει πάτο. Έκλαιγα με αναφιλητά μέχρι που με έπαιρνε ο ύπνος».

Την Μέρσι την γνώρισε περίπου την ίδια περίοδο με τον Ντέιβιντ και η υιοθεσία της ήταν ακόμη πιο δύσκολη. Επειδή πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο από τον Γκάι Ρίτσι, οι αρχές στο Μαλάουι της έλεγαν πως «δεν είναι ικανή να μεγαλώσει ένα παιδί», αποκαλύπτει η ίδια. «Ο τρόπος που μου φέρθηκαν, εκείνη η σεξιστική συμπεριφορά, ήταν γελοίο», σημειώνει, που τελικά έφτασε την υπόθεση μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο του Μαλάουι ώστε να τα καταφέρει με την υιοθεσία. Πήρε την Μέρσι μαζί της στο Λονδίνο το 2009.

«Είχα μερικές σκοτεινές στιγμές αλλά ξέρω να επιζώ», προσθέτει. Τον Φεβρουάριο υιοθέτησε τις δίδυμες Εστερ και Στέλλα, τις οποίες γνώρισε επίσης σε ορφανοτροφείο του Μαλάουι πριν δυόμιση χρόνια. Πέρυσι το καλοκαίρι, ξεκίνησε την διαδικασία υιοθεσίας, που επίσης ήταν αρκετά δύσκολη.

«Επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλουν να νομίζουν ότι με μεταχειρίζονται ειδικά, οπότε πάντα με δυσκολεύουν», λέει η ίδια και συμπληρώνει: «Είναι περίπλοκο, αλλά αξίζει τον κόπο».

Τέλος, όσον αφορά στο πως αισθάνονται τα παιδιά της που η μητέρα τους είναι η Βασίλισσα της Ποπ, λέει: «Δεν έχουν ιδέα και αυτό είναι καλό. Είμαι απλώς η μαμά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα