Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του καλού του φίλου FY, μετά το θάνατο του τράπερ

Ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πεμπτης στο ύψος της εκκλησίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολώνα και έπειτα σε δέντρο και χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του τράπερ από τους πυροσβέστες που επιχειρούσαν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό όπου κατέληξε υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά του.

Ο καλός του φίλος και συνεργάτης FY θρηνεί το χαμό του και οι αναρτήσεις του στο instagram

ραγίζουν καρδιές.

«Θα μου λείψεις αδελφέ. Σε αγαπώ μέχρι το θάνατο, όπως υποσχεθήκαμε. Τόσες νύχτες που σου μιλούσα στο τηλέφωνο ή αράζαμε, θα κρατήσω για πάντα τη μνήμη σου ζωντανή. Είσαι ο πιο αστείος, έξυπνος και μεγάλος άντρας που γνωρίζω. Θα σε σκέφτομαι πάντα και θα χαμογελώ. Είναι τιμή μου που ήμουν συνεργάτης και φίλος σου. Δεν υπάρχουν άλλα δάκρυα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ενώ στη συνέχεια ο FY έστειλε το εξής μήνυμα:

«Προς όλους του καυ…. με την ταχύτητα εκεί έξω… Από σήμερα και στο εξής ΔΕΝ είναι ούτε μαγκιά, ούτε κα… με ουσία, ούτε συνήθεια που δεν αλλάζει… Είναι άδικο και απαργορευτικό να το κάνουμε αυτό στους δικούς μας… Είναι τραγικό που πήρα ένα τόσο γερό μάθημα με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν σου δίνω τον λόγο μου αδελφέ ότι δεν θα κάνω τα ίδια λάθη που έκανες… Ήσουν και θα είσαι μέσα στην καρδιά μου 2/9»

Διαβάστε ακόμα:

Mad Clip: Οι τελευταίες του αναρτήσεις στα social media πριν το τροχαίο δυστύχημα

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip

Mad Clip: Σοκαρισμένος στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου ο κολλητός του φίλος Light – «Πάει, πάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα