Liquid Highlighter: Το μοναδικό προϊόν που θα χαρίσει λάμψη στην άτονη και ξηρή επιδερμίδα

Το καλοκαίρι θέλετε λάμψη στην επιδερμίδα σας. Φυσική και όχι ανεπιθύμητη γυαλάδα. Αν η επιδερμίδα σας όμως είναι ξηρή και άτονη τότε θα πρέπει να επιλέξετε με προσοχή το προϊόν που θα απλώσετε αφού υπάρχει περίπτωση να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Το highlighter είναι το μοναδικό που μπορεί να σας σώσει αρκεί να είναι το σωστό. Καλό είναι να αποφύγετε τα προϊόντα σε μορφή πούδρας. Ένα ρευστό και έξτρα ενυδατικό είναι ότι πρέπει. 

Αυτό σημαίνει

ότι επιβάλλεται να απλώσετε στα σημεία-κλειδιά του προσώπου ένα liquid eyeliner που θα αφήσει μια απίστευτη λάμψη και τέλειο φινίρισμα. Όπως όλα τα προϊόντα σε ρευστή μορφή υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι εφαρμογής. Οι ειδικοί όμως επιμένουν ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να το απλώσετε με τα δάχτυλα αφού μπορείτε ευκολότερα να ελέγξετε την περιοχή που θα το απλώσετε αλλά και την ποσότητα. Τα κατάλληλα σημεία είναι: Ζυγωματικά, γέφυρα της μύτης και κάτω το κόκκαλο κάτω από τα φρύδια.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τα καλύτερα liquid highlighters, εσείς γνωρίζετε τώρα τι πρέπει να κάνετε:

Anastasia Beverly Hills Liquid Glow Face Highlighter: Θα το βρείτε σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις από ροδακινί μέχρι bronze. Μπορείτε επίσης να το αναμίξετε με το φον ντε τεν και να χαρίσετε λάμψη σε όλο το πρόσωπο.

L’ Oreal Paris True Match Lumi Liquid Gold Illuminator: Είναι κατάλληλο τόσο για συγκεκριμένα σημεία του προσώπου τα οποία θέλετε να τονίσετε όσο και για όλη του την επιφάνεια. Αυτό εξαρτάται από τη λάμψη που θέλετε να αποκτήσετε.

Nars Orgasm Liquid Highlighter: Κλασικό και αγαπημένο. Πρόκειται για την απόχρωση του εμβληματικού blush του brand. Μπορείτε να το απλώσετε και στα βλέφαρα.

NYX Born to Glow! Liquid Illuminator: Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Χαρίζει συγκλονιστική λάμψη και είναι ότι καλύτερο για τις βραδινές, εντυπωσιακές εμφανίσεις σας.

Giorgio Armani A-Line Liquid Highlighter: Χαρίζει διακριτική και chic λάμψη στο πρόσωπο και βελούδινο φινίρισμα. Επίσης παραμένει στη θέση του για ώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ της Δευτέρας είναι χαρούμενο -Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η νέα εβδομάδα!

Face Mist: Μην πάτε πουθενά χωρίς αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα